NOVI SRBIN U UFC! Zgazio protivnika: Zovite mu medicinsku sestru! Oduševljeni Dejna Vajt je samo rekao: Vau!
Foto: Printscreen/Twitter/@ufc

bravo, uroše

NOVI SRBIN U UFC! Zgazio protivnika: Zovite mu medicinsku sestru! Oduševljeni Dejna Vajt je samo rekao: Vau!

Sjajan meč za mladog Medića koji je sada došao do pete pobede u 5 profesionalnih mečeva

Objavljeno:

Srbija je dobila novog borca u UFC-u. Fantastični Uroš Medić se izborio za ugovor sa najjačom MMA organizacijom na svetu kroz takmičenje u "Contender series".

Medić će biti prvi naš borac u lakoj kategoriji koji će se boriti u UFC-u, a do ugovora je došao sjajnom i atraktivnom borbom protiv Majkija Gonzaleza koga je pobedio tehničkim nokautom.

Srbinu je prošao direkt u lice, pa onda i jedan "lou kik" koji je naterao Gonzaleza da padne dole, i onda je krenula serija udaraca, pa je sudija prekinuo borbu jer Gonzalez nije mogao ništa da uzvrati.

Inače, u ovom takmičenju da biste došli do ugovora nije dovoljno samo da pobedite, nego i da pokažete da ste i atraktivan borac i to pred Dejnom Vajtom, glavnim čovekom UFC-a, a naš Uroš je to i dokazao.

A da ima sve kvalitete za UFC, demonstrirao je i posle meča kada je uputio žestoku poruku, te pokazao i da ume sa mikrofonom i da napravi "hajp" oko sebe, što je sada postalo neophodan momenat u MMA sportu.

- Zato me zovu doktor, dovedite mu medicinsku sestru - rekao je Medić nakon borbe, uz direktno pitanje Vajtu da li je spreman da mu ponudi ugovor.

Dobio je odgovor kakav se poželeti može.

- Vau, ovaj momak je bez sumnje zvezda današnjeg programa! Eksplozivan je, prepun energije, opak tip sa stopostotnim uspehom u borbama. Taj momak je sve što tražim od borca. Dobrodošao u UFC - rekao je Vajt.

Mediću je ovo bila peta pobeda iz isto toliko profesionalnih borbi, a on će biti sedmi srpski borac koji je došao do UFC-a.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.