NEVEROVATAN TRANSFER: Partizan dovodi golmana koji je do skoro imao 216 kilograma!
Grobari u hali, Foto: Starsport©

KAKVA VEST!

NEVEROVATAN TRANSFER: Partizan dovodi golmana koji je do skoro imao 216 kilograma!

Bio je najtalentovaniji u Evropi, a onda...

Objavljeno:

Strahinja Milić je nekada važio za najtalentovanijeg rukometno golmana u Evropi, mnogi su mu predviđali blistavu karijeru, govorili da je naslednik Arpada Šterbika i da će ga rukometni svet dobro zapamtiti.

I krenuo je tim putem, gradio je ime u svetu, branio boje Vardara, gde je pronašao mir, a onda se u leto 2018. godine iznenada rastao sa klubom na šest meseci.

Strahinja Milić
Strahinja Milić foto: Profimedia

Spekulisalo se o razlozima rastanka, ali onda je skopski tim obelodanio da je Miliću postavljen ultimatum – ako ne smrša ne može da bude deo ekipe i ugovor neće biti produžen.

Od tada su prošle dve godine, a Milića i dalje nema, ne samo u Vardaru, već i u rukometu. Kako se proteklih dana čuje, ovaj sjajni momak će prekinuti „penziju“, vratiti se na teren, i to u klub u kom je stekao punu igračku afirmaciju – Partizan, kako saznaje i prenosi Žurnal.

Milić brani udarac
Milić brani udarac foto: EPA/Georgi Licovski

Ekipa iz Humske je počela pripreme prošle nedelje, radi se u dve grupe, na stadionu, a trener Nenad Maksić pokušava u prilagođenim uslovima da sprovede zamisli.

Jedini ko je za sada pojačao redove Partizana je Strahinja Milić, dok sa timom iz Humske treniraju još Ivan Dimitrijević i Igor Mršulja.

Inače, sam Milić je rekao da je pre par godina imao čak 216 kilograma, te da je bio na veoma lošem mestu u životu u tom trenutku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.