PSIHOPAT UGUŠEN, OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Teror pobedio Bakočevića u najisčekivanijem revanšu regiona!
Foto: Natalija Atanacković

neočekivano

PSIHOPAT UGUŠEN, OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Teror pobedio Bakočevića u najisčekivanijem revanšu regiona!

Borac iz Križevaca slavio je gušenjem u drugoj rundi, nakon čega je izuzetno emotivno proslavio svoju veliku pobedu.

Objavljeno:

Ivica Trušček postao je balkanski BMF nakon dominantne pobede protiv Vase Bakočevića

Trušček postao je najopakiji borac Balkana nakon neočekivano lake pobede u velikom revanšu protiv Vase Bakočevića, u glavnoj borbi FNC 3 priredbe. Borac iz Križevaca slavio je gušenjem u drugoj rundi, nakon čega je izuzetno emotivno proslavio svoju veliku pobedu.

Borba koja je za ulog imala pojas najopakijeg borca regije, odnosno Balkana, u startu je krenula upravo onako kako bi se po pitanju te titule očekivalo. Odmah je došlo do žestoke razmene udaraca, ali i fenomenalne reakcije Truščeka, koji je odbrani rušenje, a onda došao do dominantne pozicije u parteru. Odlično se postavio i krenuo s udarcima, a kod svakog Vasinog pokušaja izlaska je reagovao još boljom promenom pozicije nakon koje bi nastavio raditi štetu.

Nakon otprilike dva minuta Bakočević je na leđima, a Trušček postaje još dominantniji. Nastavio je Trušček dominantno raznim udarcima, nekoliko puta je pokušao doći do vrata, no iskusni Bakočević je izdržao do kraja runde, koju se svakako trebalo bodovati 10-8 u korist borca iz Križevaca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/fightsite.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.