Novi Beograd u Ligi šampiona? Legenda srpskog vaterpola stiže u klub sa velikim ambicijama!
Foto: Fonet

povratak

Novi Beograd u Ligi šampiona? Legenda srpskog vaterpola stiže u klub sa velikim ambicijama!

Ćuk je odlučio da potpiše ugovor sa Novim Beogradom, koji vodi Vladimir Vujasinović

Objavljeno:

Vaterpolo reprezentativac Srbije, Miloš Ćuk, privodi kraju svoj boravak u Mladosti iz Zagreba i od sledeće sezone ponovo će igrati u Srbiji.

Ćuk je odlučio da potpiše ugovor sa Novim Beogradom, koji vodi Vladimir Vujasinović, a hrvatskim novinarima je objasnio zbog čega se odlučio na ovakav potez.

– Ne postoji mogućnost da ostanem u Mladosti, idem u Novi Beograd. Dobio sam ponudu koja mi je bila veoma povoljna, a i iz ličnih razloga odgovara mi da budem u Beogradu, koji je bliže mom rodnom Novom Sadu. Reč je o mladom, ambicioznom klubu koji u budućnosti cilja Ligu šampiona. Meni je važno i to što ću moći da radim s Vujasinovićem, najviše zbog reprezentacije. Sve u svemu, verujem da će to biti jedna dobra priča, rekao je Ćuk, a preneo Večernji list.

foto: Starsport©

Tokom boravka u Zagrebu srpski vaterpolista nije imao nikakvih problema.

– Nije bilo baš nikakvih neugodnosti. Zagreb je vrlo prijatan grad, lep za život i moja porodica i ja smo tu uživali. Došlo je vreme da krenem dalje, ali ovaj grad će nam zauvek ostati u lepom sjećanju, kao i sve ono što smo doživeli u njemu, dodao je Ćuk.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.