POSLE POBEDE NAD KORONOM JE DONEO ODLUKU: Dejan Savić otkrio da li će voditi reprezentaciju Srbije!
Foto: Starsport©

sve je objasnio

POSLE POBEDE NAD KORONOM JE DONEO ODLUKU: Dejan Savić otkrio da li će voditi reprezentaciju Srbije!

- Gledaću po svaku cenu da ostanem ovde, pa makar radio nešto drugo - zaključio je Savić.

Objavljeno:

Selektor Srbije u vaterpolu Dejan Savić je uspešno pobedio koronavirus, a nakon toga je gostovao u podkastu "Pod kapicom", u kojem je otkrio da će i naredne godine voditi Delfine.

– U suštini sam spreman, obavio sam razgovor s predsednikom VSS i mislim da smo se dogovorili. Sad je u suštini samo pitanje rezultata, jer su odavno definisane određene stvari, pre svega tradicija srpskog vaterpola i mnoge stvari zavise od rezultata - rekao je Savić.

Legendarni stručnjak koji je sa reprezentacijom osvoji sve što se moglo osvojiti ističe da nema nameru da ide u inostranstvo.

– Neću da trčim u inostranstvo. Da trčim ne mogu ni da me medved pojuri. I tad bismo se šamarali! Volim da radim ovaj posao i zašto bih išao negde da učim nekog drugog kad mogu da budem u Srbiji? To je prva stvar. To nema veze sa selektorskim mestom, može da bude i klub. S druge strane, zadovoljan sam time. Novac je bitan, ali nije to baš tako. Zadovoljan sam, ne tražim ‘leba preko pogače i hvala Bogu postoji mogućnost da ostanem tu. Ne vidim opciju i krajnja opcija je inostranstvo. Ne ide mi to u glavu. Gledaću po svaku cenu da ostanem ovde, pa makar radio nešto drugo - zaključio je Savić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.