JEDINI NISAM ZNAO DA SAM JE IZGUBIO! JOŠ NE MOGU DA VODIM RAČUNA O SINU! Potresna ispovest muža Bobane Veličković
Foto: Printscreen/Instagram/bobana.velickovic

stravično

JEDINI NISAM ZNAO DA SAM JE IZGUBIO! JOŠ NE MOGU DA VODIM RAČUNA O SINU! Potresna ispovest muža Bobane Veličković

On se i dalje nosi sa užasnom nesrećom koja ga je zadesila

Objavljeno: 13.07.2020. 13:20h
  • 113

Miroslav Momčilović, suprug nedavno preminule srpske šampionke Bobane Momčilović Veličković, po prvi put je otvorio dušu o tragediji koja ga je zadesila i iako je i dalje u teškom psihičkom stanju i rastrojstvu govorio je kako se nosi sa nesrećom.

Bobana je preminula pre manje od mesec dana nakon porođaja pod posledica eklampsije. Pala je u komu i nije ni videla svoje tek rođeno dete.

Njen suprug je sada ispričao u intervjuu za magazin "Glorija" šta se desilo.

- Neprestano su mi davali informacije da joj je stanje jako teško, da prognoze nisu dobre, ali sam se nadao jer je bila veliki borac. Tog kobnog dana zazvonio je telefon i kad sam video da je pozivni broj 011, ne mogu da vam opišem kako sam se osećao - počeo je svoju ispovest Miroslav Momčilović.

foto: Printscreen/Instagram/bobana.velickovic

On nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da Bobane više nema.

- Moj mozak nije mogao da prihvati tu informaciju. Pozvao sam sestru koja je pitala: 'Ko ti je to javio?', jer su svi krenuli ka meni da mi saopšte. Ja jedini nisam znao da sam je izgubio. Mislim da je prva saznala Jasna Šekarić. Posle toga se ničega ne sećam.

Miroslav se i dalje nalazi u teškom psihičkom stanju i rastrojstvu, i dalje ne može da brine toliko o sinu koga je Bobana rodila, pa mu porodica mnogo pomaže.

- Nemam odgovor na pitanje kako sam. Ne bežim od ljudi, ali se sklanjam. Potrebno mi je da se stabilizujem, trebaju mi samo bliski ljudi. Bobanini roditelji su tu, kao i sestra, moja mama takođe. Svi oni mi pomažu oko Vukašina. Svi smo u lošem stanju, ali zbog njega se trudimo. Još uvek ne mogu da vodim računa o detetu.

foto: Printscreen/Instagram/bobana.velickovic

Kaže da sada stvari idu na bolje, da je prestao sa lekovima i da ide na terapije, a sve više se posvećuje detetu.

- Sa dvadeset godina su ruke počele da mi drhte, sada je taj problem još izraženiji. Čim se stabilizujem, maksimalno ću se posvetiti sinu. Polako i krećem. Dobio sam terapiju i ja se pola stvari ne sećam. Prestao sam da uzimam lekove, popijem nešto za spavanje i idem na razgovore kod psihijatra kako bih mogao da se borim sa svime.

Miroslav i dalje ima osećaj kao da je njegova supruga i dalje tu.

- Na sve gledam kao da je ona tu. Tuga i bol su mnogo veliki. Nekad sam jako besan, imam utisak da me ostavila. To su neke neobjašnjive stvari koje se dešavaju u mozgu. Dala mi je poslednji poklon, Vukašina, i on će znati ko mu je bila mama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs / Glorija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media