BRITANCI, HOĆETE LI SAD PLJUVATI SVOG ŠAMPIONA KAO ŠTO STE NOVAKA: Entoni Džošua bez maske i majice na žurci!
Foto: Printscreen/Twitter

ne poštuje socijalnu distancu

BRITANCI, HOĆETE LI SAD PLJUVATI SVOG ŠAMPIONA KAO ŠTO STE NOVAKA: Entoni Džošua bez maske i majice na žurci!

Očigledno ga briga da li će zaraziti sebe ili druge

Objavljeno:

Šta li će sada Britanci, koji su žestoko napadali i pljuvali Novaka Đokovića, reći pošto je još jedna njihova sportska zvezda prekršila pravila socijalne distance i mere prevencije od koronavirusa.

Šampion sveta u boksu, Entoni Džošua, bio je na žurci na jednoj plaži u Marbelji i družio se sa okupljenim ljudima ne poštujući ni socijalnu distancu, niti je nosio zaštitnu masku. U stvari, bio je i bez majice.

Bokser se nalazi u popularnom letovalištu u Španiji povodom otvaranja njegove prodavnice "Hyde Stori The Concept". A slobodno vreme provodi uživajući u svemu što nudi ova veoma popularna destinacija.

Međutim, on očigledno ne mari za koronavirus i njegovo širenje, pošto ni on, ni ljudi iz njegovog tima ne poštuju nijednu preporuku, ni pravilo, što se može videti na snimku koji se pojavio na internetu.

Ne samo da ne mari za svoje zdravlje, nego očigledno ne mari ni za zdravlje drugih, jer ako koronavirus njemu kao vrhunskom sportisti ne može ništa, ne znači da na ovaj način može ugroziti druge ljude.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.