ANONIMNI AMERIKANAC OBORIO REKORD JUSEINA BOLTA: Počeo da slavi, ali onda je shvatio kolika budala je ispao!
Noa Lajls, Foto: Printscreen

AU!

ANONIMNI AMERIKANAC OBORIO REKORD JUSEINA BOLTA: Počeo da slavi, ali onda je shvatio kolika budala je ispao!

Ispala veka, bar kada je u pitanju atletika

Objavljeno:

Američki atletičar Noa Lajls je na nekoliko trenutaka bio svetski rekorder s rezultatom boljim od onog koji je postigao Jusein Bolt na 200 metara (19,19 sekundi) nakon što je uspeo da istrči tu deonicu za 18,90 sekundi na egzibicionom takmičenju koje je putem "lajv-strima" održavano širom sveta. Ova scena desila se, konkretno, na Floridi.

Lajls je bio u neverici nakon što je prešao ciljnu ravninu, da bi samo nekoliko minuta kasnije shvatio, kao i svi, da je zapravo bio u pogrešnoj stazi, kraćoj za 15 metara, pa prešao distancu od 185 metara umesto 200.

Još na početku trke Lajls je stekao vodstvo naspram rivala Lemetra i Martine (koji su sinhronizovano trčali u Švajcarskoj i Holandiji) te dominantno pobedio uz vetar u leđa od 3,7 m/s, što mu je takođe dosta pomoglo. - Ovo ne može biti istina, čak i on u neverici širi ruke - bio je jedan od komentara TV reportera koji su pratili dešavanja sa staze.

Lajlsov "najbolji rezultat" ustvari je bio veliki kiks organizatora jednog od najambicioznijih atletskih događaja u jeku pandemije koronavirusa zbog čega je i sam Noa bio vidno razočaran i rezigniran. - Ne možete se igrati s mojim emocijama ovako... Stavili ste me u pogrešnu traku - prokomentarisao je Amerikanac na Tviteru.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.