KORONA NE PRESTAJE DA SE ŠIRI SRPSKIM SPORTOM: Naš MMA borac zaražen, otkazan mu opet debi u UFC-u!
Foto: Milenko Miklja

Kakav maler

KORONA NE PRESTAJE DA SE ŠIRI SRPSKIM SPORTOM: Naš MMA borac zaražen, otkazan mu opet debi u UFC-u!

Nažalost moraće još da čeka na svoju prvu borbu pod okriljem UFC-a

Objavljeno:

Veliki maler za mladog srpskog MMA borca Duška Todorovića koji je saznao da je zaražen koronavirusom samo nekoliko dana pred svog dugo čekani debi u UFC-u.

Talentovani Srbin je trebalo da predstojećeg vikenda ima borbu protiv Džona Filipsa na dugo najavljivanom "Fight island" u Abu Dabiju, ali od toga neće biti ništa.

Kao što protokol nalaže, Todorović se testirao na koronavirus pred put u Abu Dabi i nažalost rezultati na testu su pokazali da je pozitivan.

- Nažalost neću moći da učestvujem na UFC događaju u Abu Dabiju. Pred zakazani let moj trener Jova (Jovan Milićević prim. aut.) i ja smo morali da odradimo obavezno testiranje na COVID-19 i nažalost rezultat mog testa je bio pozitivan. Ja tokom ovih celih priprema nisam imao nikakve simptome ili poteškoće na treninzima i potpuno sam šokiran ishodom rezultata. Ja u ovom trenutku iako znam za onu izreku "Ko zna zašto je to dobro" , stvarno ne znam zašto je ovo dobro al šta je tu je. Korona mi po drugi put za redom utiče na UFC debi i nadam se da je ovo poslednji put. Želim da se zahvalim svim ljudima koji me podržavaju i koji mi nesebično pomažu. Idemo dalje! - napisao je Todorović na svom Instagram profilu.

Ovo je drugi put da se Todoroviću odlaže debi u UFC-u, jer je prethodna borba protiv Džona Filipsa otkazana jer je baš tada i izbila epidemija koronavirusa.

Todorović je bio šampion organizacije SBC, a prošle godine je uspeo da prođe kroz UFC kamp i seriju borbi na osnovu čega se izborio za ugovor sa najmoćnijom MMA organizacijom na svetu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.