TATJANA RAKAS UDARILA NA ŠOŠTARA: Klub ne može da se vodi po kafićima, zašto bivši igrači ne dođu da spasu klub?!
Foto: Espreso.co.rs

skupština kluba

TATJANA RAKAS UDARILA NA ŠOŠTARA: Klub ne može da se vodi po kafićima, zašto bivši igrači ne dođu da spasu klub?!

Nakon njega prisutnima se obratila Tatjana Rakas, koja je u opširnom izlaganju optužila Aleksandra Šoštara da klub već dugo ne funkcioniše onako kako bi jedan velikan trebalo

Objavljeno:

Održana je skupština vaterpolo kluba Partizan.

Na Banjici se okupio veliki broj legendi ovog sporta, navijača, roditelja igrača, kao i novinara, a uvodnu reč imao je Mirko Bradajić, predsednik upravnog odbora.

Nakon njega prisutnima se obratila Tatjana Rakas, koja je u opširnom izlaganju optužila Aleksandra Šoštara da klub već dugo ne funkcioniše onako kako bi jedan velikan trebalo.

- Bilo je mnogo nepoštene igre, bojim se da se sport isprljao nepotrebno, zašto što je predsednik zbog mog neslaganja zbog finansija. Samo po sebi apsurdno je to neko nepoverenje, lobiranje, ne dozvoljava meni da skupština koja je mene birala, podnesem račun i pokažem dokumentaciju. Bio je predlog 35 od 38 članova, taj predlog nije jedino poptpisao Avramović i još dva bivša igrača. Ne mora sve da bude ružno i neprijatno, može sve i lepo da se reši, ne mora svako biti ostrašćen navijač Partizana, što se meni zamera da sam objektivna. Može se lepo reći i da ste dali sve od sebe, ali ta vaš maksimum nije dovoljan. Neka dođe neko drugi, ko će raditi bolje. Lično mislim da bez obzira na odnos koji sam razvila sa Šoštarom, on je mene zamolio da dođem i pomognem, nije mi se dopao taj njegov gest. Strategija kluba ne može da se vodi po kafićima, da se tamo poptisuju ugovori. Klub se već decenijama ne vodi u klubu. Partizan je počeo da se urušava davno, mnogo pre nego što smo Bradajić i ja izabrani u skupštinu i sve što bih mogla da kažem, iako me je sve ovo potreslo, nisam došla u Partizan ni da se bogatim i stičem ličnu korist. Imam sve papire svojih izveštaja, mogu vam pokazati to. Bilo bi neobično važno i bitno da se Soro, Filipović, Jakšić i ostali bivši igrači pojave u klubu i pomognu da se velikan iščupa iz problema.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.