REČI KOJE CEPAJU I NAJTVRĐA SRCA: Muž Bobane Veličković ostavio čitulju zbog koje plače pola Srbije!
Bobana sa suprugom, Foto: INSTAGRAM

TRAGEDIJA I DALJE TRAJE

REČI KOJE CEPAJU I NAJTVRĐA SRCA: Muž Bobane Veličković ostavio čitulju zbog koje plače pola Srbije!

Na poetski način se oprostio od ljubavi svog života

Objavljeno:

Iznenadna smrt evropske šampionke Bobana Momčilović-Veličković potresla je celu Srbiju. Proslavljena prvakinja u streljaštvu preminula je posle komplikacija posle porođaja u 31. godini života, nakon što je na svet donela zdravog sina.

Bobana je preminula usled komplikacija, zbog eklampsije je upala u teško stanje, iz koga nažalost lekari nisu uspeli da je izbave.

Lekari u Zaječaru, gde se srpska šampionka porodila, pet dana nisu uspeli da joj poprave zdravstveno stanje, pa je u komi prebačena u Beograd, gde je već bila u veoma teškom stanju i lekari posle nekoliko dana borbe nisu uspeli da joj spasu život.

Čitulja za Bobanu Momčilović - Veličković
Čitulja za Bobanu Momčilović - Veličković foto: Večernje Novosti

Suprug Miroslav je opisao kako su izgledali najteži dani borbe za njen život, kao i na koji način je obezbedio helikopterski prevoz iz Zaječara u srpsku prestonicu, međutim, doktor u Zaječaru je ubeđivao Bobaninog muža da za takav potez nema potrebe.

- Možda spava sa očima izvan svakog zla, izvan stvari, iluzija, izvan života, i s njom spava, neviđena njena lepota; Možda živi i doći će posle ovog sna. Možda spava sa očima izvan svakog zla. Zauvek ćemo te voleti - stoji u čitulji kojom su se od Bobane oprostili suprug Miroslav i tek rođeni sin Vukašin.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.