SVETSKA LEGENDA U BOLNICI, IMA KORONU: Ceo svet se moli za MAJSTORA!
Roberto Duran (desno) ima koronavirus, Foto: EPA/LUIS EDUARDO NORIEGA A.

nije na intenzivnoj nezi

SVETSKA LEGENDA U BOLNICI, IMA KORONU: Ceo svet se moli za MAJSTORA!

Na svu sreću trenutno nema jakih simptoma

Objavljeno:

Bivši bokser, svetski prvak u četiri različite kategorije Roberto Duran smešten je u bolnicu posle pozitivnog testa na virus korona. On je po prijemu imao simptome koji nisu zahtevali prijem na intenzivnu negu, a zdravstveno stanje mu se redovno prati.

"Kamene ruke", kako su nekada zvali Durana, našao se u ringu života sa koronavirusom. On je u Panami zaražen virusom Covid-19, a vest je na Instagramu objavio njegov sin.

- Hvala Bogu da trenutno nema jake simptoma i da nije na intenzivnoj nezi. Ima nešto poput obične prehlade i pod nadzorom je lekara. Obavešteni smo da su mu pluća u redu i da nema naznaka rizika. Uvereni smo da će sve, do kraja, biti u redu”, napisao je Duran Junior.

Inače, nekadašnji bokser posle saobraćajne nesreće u Buenos Ajresu2001. godine, ima oštećeno plućno krilo i, prema pisanjulokalne štampe, to je razlog što je pod budnim okom lekara i na bolničkom lečenju. Od kada je virus korona došao u Južnu Ameriku Duran je bio veoma aktivan na društvenim mrežama pozivajući panamsku zajednicu da ne potcenjuje zarazu i da poštuje sva pravila zaštite.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.