POKRENUTA ISTRAGA O SMRTI BOBANE VELIČKOVIĆ: Uskoro će se znati zašto je preminula sprska sportiskinja!
Foto: Streljački savez Srbije

trag za istinom

POKRENUTA ISTRAGA O SMRTI BOBANE VELIČKOVIĆ: Uskoro će se znati zašto je preminula sprska sportiskinja!

Direktor zdravstvene ustanove u Zaječaru dr Miroslav Stojanović rekao je da je Momčilović Veličković postala njihov pacijent onog dana kada je došla na porođaj, prenose mediji

Objavljeno:

Ministarstvo zdravlja uputiće inspekciju u Zdravstveni centar Zaječar gde se porodila srpska olimpijka u streljaštvu Bobana Momčilović Veličković, koja je juče preminula u Kliničkom centru Srbije, potvrđeno je Tanjugu u resornom Ministarstvu.

Momčilović Veličković preminula je u 31. godini života, 20 dana nakon što se porodila, usled zdravstvenih komplikacija bolesti eklampsije.

Rodila je zdravu bebu, a nekoliko dana nakon porođaja, iz ZC Zaječar transportovana je u Beograd, gde je u Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije i preminula.

foto: Marina Lopičić

Direktor zdravstvene ustanove u Zaječaru dr Miroslav Stojanović rekao je da je Momčilović Veličković postala njihov pacijent onog dana kada je došla na porođaj, prenose mediji.

Dodao je da za sada, s obzirom na to da nema sve detalje, ne može ništa više da kaže.

- Mi imamo njenu istoriju od dana kada je primljena kod nas na porođaj. Pacijentkinja je, inače, borski osiguranik. Ništa više u vezi sa tim ne znamo, potrebno je da sakupimo sve validne informacije - kazao je dr Stojanović.

(Espreso.co.rs / izvor: Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.