PRIČAĆEMO TVOM SINU KAKO MU JE MAMA BILA POSEBNA! Srce puca na delove od oproštajnih poruka Bobinih drugarica!
Bobana Veličković i Ivana Maksimović, Foto: Printscreen/Instagram/ivanamaksimovic

nenadoknadiv gubitak

PRIČAĆEMO TVOM SINU KAKO MU JE MAMA BILA POSEBNA! Srce puca na delove od oproštajnih poruka Bobinih drugarica!

Njena tek rođena beba, sin, biće veliki šampion, jer je bio na šampionskom postolju još dok je bio u stomaku kada je njegova mama trudna postala prvakinja Evrope

Objavljeno:

Tuga, plač i suze u sportskoj Srbiji za tragično preminulom šampionkom Bobanom Momčilović Veličković (31) koja je umrla prerano i to taman kada je trebalo da započne najlepši deo njenog života.

Brojne kolege i koleginice, prijatelji i svi koji su je poznavali i bili bliski s njom ostavljaju srceparajuće i emotivne poruke u kojima se opraštaju od Bobe, zlatne devojke srpskog streljaštva.

Posle legendarne Jasne Šekarić vrlo emotivne reči je preminuloj koleginici uputila i njena cimerka sa brojnih takmičenja Andrea Arsović.

- Cimerko moja, zauvek ćeš ostati u mom srcu kao najjači borac, zlatna sportistikinja i divan čovek. Počivaj u miru Bobana Momčilović Veličković napisala je Andrea Arsović uz fotografiju naše preminule reprezentativke.

Bobana je preminula dvadeset dana nakon rođenja sina, pošto su usledile komplikacije pri porođaju i eklampsija zbog čega je došlo i do izliva krvi u mozak. Tako nije stigla ni jednom pre svoje tragične smrti da vidi svoju tek rođenu bebu.

Zbog toga je njena druga koleginica Ivana Maksimović Anđušić uputila vrlo emotivne reči i poručila kako će o njenom sinu svi brinuti i pričati mu koliko je njegova mama bila posebna žena i velika šampionka.

- Rekla sam joj da se radujem toj medalji, kao da sam je ja osvojila. I zaista sam tako mislila. Jako mi je bila draga, i osećala sam baš veliku sreću. Sećam se da mi je ulepšala taj dan svojim uspehom. Takođe sam joj i rekla da joj zavidim. Da joj zavidim na divnoj trudnoći, na tome što se još uvek takmiči, iako stomačić više nije stomačić. Što će svom detetu imati da ispriča divnu, neponovljivu priču - da je zajedno s njim u stomaku postala evropski šampion. Ej! Dodala sam joj još da će mališa biti poseban, jer pobednik je otkad znamo za njega. I biće, o čemu ćemo svi svedočiti i pričati kako mu je mama bila jedna posebna žena. Bobo naša, druži se sa anđelima i čuvaj nas, vidimo se opet na nekom lepšem mestu - napisala je Ivana Maksimović Anđušić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.