IMALA SAM 13 GODINA I BILA SAM SA ODRASLIM TRENEROM: Kad me je policija kontaktirala, nisam mogla da verujem!
Šarlot Flanigan, Foto: Printscreen/Facebook

STRAŠNA PRIČA

IMALA SAM 13 GODINA I BILA SAM SA ODRASLIM TRENEROM: Kad me je policija kontaktirala, nisam mogla da verujem!

Tom Skvires je osuđeni pedofil koji je svoje mesto hokejaškog trenera iskoristio kako bi prilazio devojčicama, zavodio ih i obljubljivao

Objavljeno:

Nekadašnji britanski hokejaš Tom Skvires, koji se od 2017. godine nalazi iza rešetaka zbog pedofilije, mogao bi da se nađe na slobodi jer "ispunjava uslove za uslovnu slobodu".

Ova vest duboko je uznemirila njegove žrtve, a jedna od njih Šarlot Flanagan odlučila je da otkrije svoj identitet i sa svetom podeli priču zaljubljene devojčice koja joj je uništila život.

Uz želju da nijedna maloletna devojčica ne mora da prođe kroz isti pakao i napravi istu naizgled naivnu i dečiju grešku, Šarlot je ispričala sve o svojoj vezi sa bivšim hokejašem.

- Imala sam 13, a on 19 godina kada smo se upoznali. Pomogao je mojoj drugarici koja je pala na ledu i slomila ruku. Videli smo se nekoliko puta kada me je ubedio da mu pošaljem "nepristojne fotografije" - priča Šarlot 11 godina nakon upoznavanja sa perverznim hokejašem.

Ilustracija hokeja
Ilustracija hokeja foto: Printscreen/Twitter

- Kada sam imala 14 poljubili smo se i rekao mi je da se ne bojim, da nećemo ništa raditi dok ne napunim 16 godina. Tako je i bilo. A onda smo se sreli na ulici, otišli kod njega kući i imali seks. Odbacio me je do tramvajske stanice i odvezao se.

Tom joj je rekao da ne želi vezu, a ona je mislila da je to normalno u muško-ženskim odnosima i verovala je da je sve u redu.

- Tek kada me je policija kontaktirala, a nakon što ga je nekoliko drugih devojčica prijavilo, postala sam svesna da sam bila strašno naivna. Krivila sam sebe za sve što se dogodilo jako dugo. Nikad mu neću oprostiti za to što je uradio jer mi je bukvalno unništio život.

Tom Skvires je osuđeni pedofil koji je svoje mesto hokejaškog trenera iskoristio kako bi prilazio devojčicama, zavodio ih i obljubljivao.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.