UFC ŠAMPION IZAŠAO NA ULICU I NAPAO DEMONSTRANTE: Brže bolje su mu predali sve vandalske rekvizite!
Džon Džons, Foto: Printscreen/Instagram

ZAMISLITE DA VAM SE OVO DESI

UFC ŠAMPION IZAŠAO NA ULICU I NAPAO DEMONSTRANTE: Brže bolje su mu predali sve vandalske rekvizite!

No, on nije izašao da se pridruži demonstrantima nego je snimljen u situaciji gde se suprostavio vandalima koji su uništavali gradsku imovinu

Objavljeno:

Nakon što je serijom objava na Tviteru dodatno rasplamsao situaciju između sebe i predsednika UFC-a, Dejne Vajta, Džon Džons je izašao na ulice Albukerkija, gde su trajali protesti građana zbog tretmana tragično preminulog Džordža Flojda.

No, on nije izašao da se pridruži demonstrantima nego je snimljen u situaciji gde se suprostavio vandalima koji su uništavali gradsku imovinu.

Na njegovom profilu objavljen je snimak na kom vidimo Džonsa kako prilazi maskiranim vandalima te im oduzima sprejeve kojima su mislili da šaraju po gradskim zidovima.

Istima je prišao vrlo ljutito te im zatražio da mu ustupe sprejeve, što su oni, verovatno prepoznavši o kome je reč, bez pogovora i uradili. Uz taj snimak postavio je značajnu poruku.

- Ima li ovo sranje više uopšte veze s Flojdom? Zašto tinejdžerska ološ uništava naš grad? Kao mladi crnac, verujte da sam takođe frustriran, no ovo nije način. Ovako samo otežavamo već tešku situaciju. Ako uistinu volite naš grad, sačuvajte ga. Svi vi stariji isto treba da progovorite, nazovete vaše članove porodice i recite im da večeras dođu kući - napisao je Džons.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.