PRŠTI NOVI RAT HABIBA I MEKGREGORA: Ja sam najveći MMA borac svih vremena! Jesi, ali na Tviteru!
Habib Nurmagomedov i Konor MekGregor sad ratuju na Tviteru, Foto: AP

Najava revanša možda?

PRŠTI NOVI RAT HABIBA I MEKGREGORA: Ja sam najveći MMA borac svih vremena! Jesi, ali na Tviteru!

Prozivke pljušte kao da bi nešto moglo da se sprema iza ugla

Objavljeno:

Konor MekGregor i Habib Nurmagomedov ponovo su zaratili, ovog puta preko Tvitera i čini se da je ovo samo početak podizanja tenzije kako bi se možda u bliskoj budućnosti zakazao novi njihov okršaj u oktagonu.

Sve je krenulo od kontroverznog Irca koji je objavio svoju listu najboljih boraca u UFC-u svih vremena i na prvo mesto stavio Andersona Silvu, a sebe stavio na visoko drugo mesto.

- Niz najboljih boraca svih vremena: Po nizu završetaka kroz 2 divizije i šampionski pojas u makar jednoj: Anderson Silva najbolji MMA borac svih vremena, moj niz završetaka u 3 divizije i šampionskim pojasima u 2, ja sam drugi najbolji svih vremena, možda čak i delim prvo mesto. Kako bilo, i dalje sam aktivan i biću sigurno najbolji svih vremena do kraja karijere i to veoma lako - napisao je MekGregor na Tviteru i potom dodao:

- Na trećem mestu je Džordž Sent Pjer, ali on je daleko iza. Džon Džouns je četvrti, možda je i izjednačen na trećem mestu Obojica su išli na sigurno i imaju neke pobede koje su upitne. Pravi GOAT mora sve da uradi.

Očekivano, nije dugo prošlo dok nije stigao odgovor od Habiba koji je pobedio MekGregora u njihovom jedinom meču i do sada nema nijedan poraz u karijeri.

- Predao si u pero lakoj kategoriji, predao si u lakoj kategoriji i predao si u velter kategoriji, nikad nisi odbranio titulu u UFC ili Kejdž Voriors-u, predao si više puta nego Džordž, Džouns i Anderson Silva zajedno. Ti si najveći UFC borac u istoriji, ali na Tviteru - odbrusio je Nurmagomedov.

U raspravu se uključio Džon Džouns tako što je okačio listu sa skorom boraca u UFC-u na kojoj on nema nijedan poraz i napisao:

- Prepoznaj pravog GOAT-a kad ga vidiš. Pravi GOAT-e, gde si?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.