NAJLAKŠI NAČIN DA DOĐEŠ DO ELEKTRIČNOG TROTINETA
Foto: Promo

vredna nagrada

NAJLAKŠI NAČIN DA DOĐEŠ DO ELEKTRIČNOG TROTINETA

Električni trotineti su brzo stekli veliku popularnost širom sveta. Što i nije čudno, imajući u vidu niz prednosti koje ovakav način transporta obezbeđuje.

Objavljeno:

Jedna od njih je svakako ušteda vremena, pogotovo ako živite u većem gradu. Sa električnim trotinetom jednostavno je nemoguće da upadneš u gradsku gužvu. Uz to, baterija na Xiaomi M365 električnom trotinetu može trajati 30 kiliometara vožnje, dok je na većini skutera ta brojka često duplo manja.

Pored uštede vremena, tu je i ušteda novca koji bi potrošio na taksi, autobus ili gorivo. Samim tim bitno učestvuješ i u zaštiti životne sredine. U isto vreme, dok čuvaš prirodu, štediš svoj novac i vreme, brineš se i o svojoj formi, jer je svaka vožnja električnim trotinetom dobar trening za noge i ramena.

Upotreba električnog trotineta je krajnje jednostavna, mnogo lakša od vožnje kola ili motora. Toj jednostavnosti moramo da dodamo činjenicu da je sama vožnja zapravo izuzetno zabavna i da će mnoge vratiti u detinjstvo.

Čini se da je ovo sasvim dovoljno razloga da učestvuješ u novom Mozzartovom takmičenju koje će se održati 23. maja, gde je nagrada električni trotinet Xiaomi M365. U pitanju je Mozzart Lucky Super 6, igra u kojoj izborom omiljenih šest brojeva možete doći do milionskih dobitaka i džekpotova koji menjaju život, a sada i do električnog trotineta. Svi dobitni tiketi igrača pretvaraju se u poene, potom se poeni sa najbolja tri tiketa sabiraju i zbir predstavlja osvojeni broj poena, a igrač s najvećim brojem poena biće nagrađen električnim trotinetom Xiaomi M365.

Ovaj trotinet je izrađen od aluminijuma, koji veoma lak i izdržljiv materijal i koji se zbog svojih fizičkih svojstava koristi u avio-industriji. Sam materijal garantuje otpornost i dugotrajnost trotineta, pa nema sumnje da ćete uživati u njegovom korišćenju. Jedino što je potrebno je da odaberte svojih srećnih šest brojeva na https://www.mozzartbet.com/sr#/lucky-six.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.