SAVIĆ OKUPIO DELFINE: Ovo su vaterpolosti na koje selektor računa, biće malo improvizacije!
Foto: EPA/Antonio Bat

ponovo zajedno

SAVIĆ OKUPIO DELFINE: Ovo su vaterpolosti na koje selektor računa, biće malo improvizacije!

Ekipa će se okupiti na Košutnjaku, gde će raditi do 29. maja.

Objavljeno: 21.05.2020. 12:08h

Vaterpolo reprezentativci Srbije okupiće se u ponedeljak u Beogradu na treninzima.

Kako je saopšteno na sajtu Saveza, ekipa će se okupiti na Košutnjaku, gde će raditi do 29. maja. Igrači će imati slobodan vikend, a od 1. do 6. juna obaviće novi ciklus priprema.Takvi ciklusi će trajati do 25. jula uz desetodnevni odmor na polovini rada, posle četvrte nedelje.

"Počinjemo, za sada bez bazena. Radićemo u teretani i na terenima Zavoda za sport. Biće u početku malo improvizacije ali ću se potruditi da bude što ozbiljnija. Moramo da radimo, da ne gubimo vreme. U interesu je svih nas", rekao je selektor Dejan Savić za sajt Saveza.

Na prvim pripremama će se pojaviti: Gojko Pijetlović, Dimtrije Rističević, Duško Pijetlović, Nemanja Vico, Đordje Lazić, Petar Velkić, Sava Randjelović, Milan Aleksić, Radomir Drašović i Đordje Vučinić.

Tu će biti i Petar Tomić, Filip Filipović, Viktor Rašović, Nikola Dedović, Andrija Prlainović, Gavril Subotić, Ognjen Stojanović, Draško Gogov i Strahinja Rašović.

Naknadno će se priključiti Branislav Mitrović, Stefan Živojinović, Lazar Dobožanov, Nikola Jakšić, Dušan Mandić, Nikola Lukić, Miloš Ćuk i Stefan Mitrović.

"To je spisak igrača koji će raditi. Ipak, u zavisnosti od rada mlađih kategorija postoji mogućnost da i jedan broj mladih vaterpolista priključimo radu", naveo je Savić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media