OTKAZANA BORBA GODINE U REGIONU: Ništa od iščekivanog okršaja Psihopata i Kroate u maju!
Vaso Bakočević, Foto: Printscreen/Youtube

Potvrđeno

OTKAZANA BORBA GODINE U REGIONU: Ništa od iščekivanog okršaja Psihopata i Kroate u maju!

Borba će najverovatnije biti održana u septembru

Objavljeno:

Jedna od najiščekivanijih borbi u regionu između Fransiska Barije "Kroata" i Vase Bakočevića "Psihopata" odložena je za septembar zbog pandemije koronavirusa.

Vest o odlaganju je potvrdio Megdan, srpska organizacija u kojoj se oba borca bore. Radi se o jednoj od najiščekivanijih regionalnih borbi u istoriji s obzirom na animozitet koji dva borca međusobno iskazuju izvan oktagona.

Bario i Bakočević trebalo je da se bore još 5. aprila u Novom Pazaru, ali je pandemija koronavirusa prekinula te planove pa se predviđalo da će okršaj biti u maju. Sada su planovi dodatno prolongirani, pa je jako teško očekivati da ćemo ovaj meč gledati pre septembra.

Francisko "Croata" Bario rođen je u Argentini, ali je već kao mali stigao u Hrvatsku. Njegov otac je profesionalni vojnik i u hrvatskoj vojsci je postao jedna od legendi Domovinskog rata. Bario dolazi iz rvanja u kome je za Argentinu ostvario neke od najboljih rezultata u istoriji i osvajao medalje na Panameričkim igrama.

Bio je i veliki MMA potencijal koji se borio pod hrvatskom zastavom, ali je njegovu seriju od pet pobeda prekinuo Filip Pejić 2014. godine. "Croata" od tad nije imao ozbiljan profesionalni MMA meč, a veliki povratak trebalo je da mu bude protiv jedne od najvećih zvezdi u regionu, Vase Bakočevića, s kojim se već jednom trebao boriti, pre šest godina.

Vaso Bakočević je crnogorski borac s ogromnim iskustvom. U karijeri ima 40 pobeda i 19 poraza, a osim u regionalnim organizacijama, borio se i u Belatoru, KSW-u i ruskim i drugim stranim organizacijama. Zbog svog britkog jezika, sjajnog "trash-talka" i iskrenosti postao je jedan od najkontroverznijih boraca na Balkanu. Poslednjih meseci su se on i Kroata posebno intenzivno prozivali uoči očekivane borbe.

Tako je Bario nedavno rekao kako je Bakočević najopasniji na Instagramu na kom ga prate klinci. "Psihopat" nije ostao dužan pa je rekao kako su Barijevi uspesi u rvačkoj reprezentaciji Argentine ekvivalent uspesima pakistanske fudbalske reprezentacije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.