SRAMOTNA IZJAVE HRVATICE KOJA JE PREŠLA U TABOR CRNE GORE: Za njih nikad neću igrati iz ljubavi!
Matea Pletikosić, Foto: Printscreen/Facebook

ŠAMAR ĐETIĆIMA

SRAMOTNA IZJAVE HRVATICE KOJA JE PREŠLA U TABOR CRNE GORE: Za njih nikad neću igrati iz ljubavi!

Ovo se neće svideti sportskoj javnosti naših jugozapadnih "suseda"

Objavljeno: 14:03h

Kao što smo vam već pisali, hrvatska rukometašica Matea Pletikosić je odabrala da igra za reprezentaciju Crne Gore, ali posle izjave koju je dala tim povodom, sumnjamo da će Crnogorcima preterano drago što je "prebegla" kod njih u tabor.

- U Hrvatskom rukometnom savezu nisu se prema meni poneli korektno nakon povrede. Dobila sam godinu kasnije poziv, ali rekla sam da se tada nisam osećala najbolje. Ne i da neću više nikada igrati. Međutim, kasnije me više niko nije kontaktirao, a onda su mi rekli da moram da dam intervju i da poručim kako želim opet da igram za reprezentaciju - rekla je u razgovoru za 24sata.hr za koji je dodala:

Matea Pletikosić
Matea Pletikosić foto: Printscreen/Facebook/Matea Pletikosić

- To sam i učinila i opet me nisu zvali. Ne želim nikoga da molim. Ako me u HRS-u ne žele, ja to poštujem. Igraću za Crnu Goru jer mi je san da odem na Olimpijske igre i karijera mi je trenutno najbitnija. Već su me i ranije zvali Crnogorci, ali tada nisam pristala. Naravno da nije bilo jednostavno prelomiti, ali porodica, moj dečko i prijatelji su me podržali. Oni su mi najveća podrška.

Na kraju je rekla nešto što se sigurno neće svideti njenim novim saigračicama, ali ni javnosti u Crnoj Gori.

- Ja volim svoju zemlju Hrvatsku i to bi mi bilo najteže od svega. Sigurno neću igrati za Crnu Goru iz ljubavi, kao što bih igrala za Hrvatsku. Gledam svoju budućnost, želim da se ostvarim kao sportistkinja - zaključila je Pletikosićeva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.