HABIB KROZ SUZE ZAKUKAO: Moj otac je u kritičnom stanju zbog korone, rođaci su mi na intenzivnoj nezi, ima mrtvih!
Habib Nurmagomedov sa svojim ocem koji se bori za život, Foto: EPA/Maxim Shipenkov

Prekinuo ćutnju

HABIB KROZ SUZE ZAKUKAO: Moj otac je u kritičnom stanju zbog korone, rođaci su mi na intenzivnoj nezi, ima mrtvih!

Neporaženi šampion je odlučio da iznese u javnost kakva je situacija sa njegovim ocem koji je morao na novu operaciju srca

Objavljeno:

UFC-ov prvak u lakoj kategoriji, Habib Nurmagomedov, progovorio je o stanju svog oca nakon više od mesec dana ćutnje.

Njegov otac Abdulmanap (53) je prvo imao operaciju srca u Moskvi, ali nakon toga je bio pozitivan i na testu za koronavirus. Osim njega, čak 20 članova porodice Nurmagomedov je zaraženo virusom.

- Više od 20 ljudi iz moje porodice je zaraženo. Preminuli su mi mnogi poznanici, a puno članova moje porodice je na intenzivnoj nezi. Užasno se teško nosimo s ovom situacijom. Moj otac je bio na operaciji srca, a sad se zarazio virusom. U kritičnom je stanju i morao je na još jednu operaciju srca. Svaki dan se molim Bogu da mi se vrati - rekao je Habib.

Njegov je otac nakon operacije srca završio u komi, ali onda se saznalo da boluje i od korone. U jako teškom je stanju, a čeka ga i još jedna operacija srca.

- On se razbolio u Mahačkali gde je dva dana šetao po hladnom vremenu po planinama. Prvo se sumnjalo na upalu pluća, ali situacija je bila puno gora - dodao je Nurmagomedov.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.