4 BORBE 4 NOKAUTA! Evo kako je Rozenstruk došao do borbe sa velikim Nganuom! (VIDEO)
Foto: Printscreen

U SUSRET UFC 249

4 BORBE 4 NOKAUTA! Evo kako je Rozenstruk došao do borbe sa velikim Nganuom! (VIDEO)

Žarzinjo Rozenstruk imaće ovog vikenda ispred sebe veliku priliku. U borbi protiv Fransisa Nganua ima priliku da prekine niz Kamerunca i oduzme mu poziciju prvog izazivača teške kategorije. I to nakon samo godinu dana u UFC tokom kojih je upisao četiri pobede nokautom.

Objavljeno:

32-godišnji Bigi Boj u UFC je pristigao početkom prošle godine, uz impresivnu kikboksing biografiju i niz od šest pobeda otkako je započeo MMA karijeru. Krenuo je u svoju UFC avanturu tiho, borbu po borbu se polako prezentujući fanovima i polako napredujući prema jačim borbama.

Prva žrtva bio mu je brazilac Junior Albini, koga je završio u drugoj rundi, da bi već iduću borbu pokazao kakve projektile poseduje u svojim šakama. Alena Kraudera nokautirao je za samo devet sekundi i time je izborio priliku da se bori protiv Andreija Arlovskog. Svoj najveći "skalp" uzeo je još jednim nokautom unutar prve minute. Belorus je na podu bio za 29 sekundi. Mesec dana posle toga, uskočio je u borbu protiv Alistera Overima, a u njoj je pokazao kako je borac protiv koga je potrebno da protivnik bude maksimalno koncentrisan.

Nakon tri čisto izgubljene runde i četvrte podjednake, Holanđanina je nokautirao samo četiri sekunde pre kraja. Mnogi su tada smatrali kako je borba prerano prekinuta, ali činjenica da je udarcem Overimu prepolovio usnu, sudiji je bila dovoljna.

Žarzinjo sad ima ispit za koji sam tvrdi kako je spreman da položi. Postati prvi čovek koji će završiti Fransisa Nganua. Retko ko misli da njihova borba može da potraje 15 minuta. Video ispod teksta svakako govori tome u prilog.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.