VRAĆA SE OMILJENI RIJALITI! TUF ponovo počinje sa radom: Poznati kandidati za trenerske uloge u novoj sezoni!
Foto: Printscreen

TUF opet aktuelan

VRAĆA SE OMILJENI RIJALITI! TUF ponovo počinje sa radom: Poznati kandidati za trenerske uloge u novoj sezoni!

Sjajne vesti za sve obožavatelje The Ultimate Fightera! Dejna Vajt potvrdio je da se TUF vraća na male ekrane, a otkrio je i nekoliko opcija za glavne trenere u novoj sezoni popularnog rijaliti šoua.

Objavljeno:

Pojava Contender Seriesa bacila je TUF u drugi plan i mnogi su zaključili da je šou koji je doslovno spasio UFC postao prošlost. Ipak, Dejna Vajt je pre nekoliko dana odgovarajući na pitanja fanova potvrdio da se radi na povratku popularnog serijala.

Neke nove detalje predsednik UFC-a otkrio je gostujući na ESPN 690 Džeksonvil radiju, a najzanimljivije informacije izdvojio je Aron Bronsteter s TSN-a.

"Bukvalno upravo radimo na tome", izjavio je Vajt kada je pitan o budućnosti TUF-a da bi potom i otkrio glavne kandidate za trenere u novoj sezoni.

Vajt je, prema Bronsteteru, spomenuo sledeće kombinacije: Kamaru Usman/ Kolby Kovington, Kamaru Usman/ Horhe Masvidal, Israel Adesanja/ Paulo Kosta i Habib Nurmagomedov/ Toni Ferguson ili Džastin Gejči.

Podsetimo, poslednju sezonu The Ultimate Fightera (TUF 28) 2018. godine su kao treneri vodili Robert Vitaker i Kelvin Gastelum.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.