KORMIER NIJE PREŽALIO PORAZ OD MIOČIĆA: Bolji sam od njega, a dozvolio sam da me pobedi
Foto: Printscreen

UFC

KORMIER NIJE PREŽALIO PORAZ OD MIOČIĆA: Bolji sam od njega, a dozvolio sam da me pobedi

Poraz koji je prošle godine doživeo od Stipe Miočića i dalje je nešto što Daniela Kormiera itekako boli i smeta. Smatra da je to nešto što nije smeo da dozvoli i da sebi može da pomogne jedino pobedom u trećoj borbi, kad ona napokon bude održana.

Objavljeno:

Daniel Kormier ima plan da završi karijeru nakon još jedne borbe. A za nju mu postoji samo jedna opcija, a to je treći okršaj protiv Stipe Miočića. Protiv njega je ostvario jednu od najvećih pobeda u karijeri, ali i poraz za koji smatra da nije trebao da se dogodi.I to ga boli, verovatno i više nego udarci u jetru zbog kojih je bio prisiljen da odustane, preda se i prepusti Miočiću pojas koji mu je 13 meseci ranije oduzeo.

"Bolji sam borac od Stipe Miočića. Imam puno poštovanja prema njemu, sjajan je tip i jako dobar primer svima, ali ja sam bolji borac od njega. Sada samo želim to i da dokažem. Nisam trebao da doživim poraz od njega i to će zauvek ostati uz mene kao nešto zbog čega ću zauvek žaliti", rekao je Kormier u svom Podcastu s Arielom Helvanijem.

Naravno, nije mu to jedini poraz. Gubio je kao rvač, izgubio je od Džona Džonsa (na papiru jednom, 'de facto' dva puta), ali ti porazi su mu neuporedivi s onim što se dogodilo prošle godine.

foto: Printscreen

"Izgubio sam i od Džona Džonsa, ali on je bio bolji od mene. Stipe nikad nije bio bolji od mene i ne mogu da pređem preko toga, držaće me to do kraja života. To što sam dozvolio da me pobedi. Jednostavno, to nikad nije trebalo da se dogodi", i dalje je uveren da je bolji od Miočića.

Otkrio je kako je spreman da se bori bez publike već ovog leta, samo da odradi to što mu sledi pre konačnog odlaska u borilačku penziju. Ipak, dok Kormier trenira i bavi se medijskim aktivnostima, Stipe se prepustio zajednici i borbi protiv COVID-19 pandemije. Kormiera to čini nestrpljivim.

"Ne znam šta čekaš, potpiši taj ugovor", još je Kormier poručio Miočiću koji je već otkrio kako trenutno nema nameru ni da razmišlja o povratku borbama. Dok god UFC ne dira njegov pojas niti ima nameru da organizuje borbu za privremenog prvaka, takav stav mu je apsolutno legitiman i Kormier trenutno ne može ništa drugo nego da čeka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.