ONI SU PREVARANTI I CINKAROŠI, NEMA GORE OD TOGA! Bisping žestoko opleo po Džon Džonsu i Verdumu
Foto: Printscreen

ISKRENO?

ONI SU PREVARANTI I CINKAROŠI, NEMA GORE OD TOGA! Bisping žestoko opleo po Džon Džonsu i Verdumu

Majkl Bisping vrlo oštrim rečnikom prokomentarisao je Džona Džonsa i Fabricija Verduma.

Objavljeno:

Zapravo, okrenuo se na njihove doping padove i situacije gde su dobili ublaženje kazne, verovatno kao rezultat saradnje s policijom. Zbog toga ih je Bisping nazvao najgorom mogućom sortom.

Bivši UFC-ov prvak se te teme prihvatio tokom svog "Believe You Me" podcasta. Govorilo se o USADA-inoj praksi da borcima koji su pali na doping umanji suspenziju, pod uslovom da prijave neke druge korisnike za koje znaju. Kao najpoznatiji primer toga, iako ništa službeno nije potvrđeno, ističe se UFC-ov prvak poluteške kategorije, Džon Džons. Njemu je krajem 2017. godine, umesto očekivane četvorogodišnje suspenzije, izrečena ona u trajanju od godinu i po. USADA je kao razlog toga navela to što je Džons svojom saradnjom pomogao USADA-i u borbi protiv korišćenja nedozvoljenih sredstava.

Fanovi i mediji su to odmah kategorisali kao "drukanje" odnosno "cinkarenje", a takvog mišljenja je i Bisping, koji smatra da Džons nije mogao da uradi ništa gore od toga.

"To je dvostruka sramota za njega. Kao prvo, varao je, uzeo je steroide. On je j**eni šupak i govno od osobe. Varalica. Koristio je to i uhvaćen je na delu. Nakon toga je odlučio da otkuca neke ljude da bi njemu kazna bila umanjena", rekao je Bisping.

Setio se Bisping još jednog slučaja za koji veruje da ima istu priču. Radi se o Fabriciju Verdumu, koji je trebao da pauzira do sledeće godine, ali onda je njegova kazna odjednom smanjena i boriće se u subotu na UFC 249 priredbi.

"To je nešto najgore. Najgore od svega što može da uradi. Kao i Verdum. Žao mi je Fabricio, ali mislim da si napravio nešto govnarski", rekao je Bisping.

Voleli ga ili ne, Majkl Bisping se upravo na gore spomenutom polju itekako iskazao. Nikad u celoj karijeri nije imao problema s nedozvoljenim sredstvima, a tokom 12 godina u UFC-u i ukupno 29 borbi, nijednom nije došao pretežak na merenje. Kao nagrada, na samom kraju karijere došla mu je titula UFC prvaka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.