DA LI ĆE ON PRIREDITI BORBU VEČERI NA UFC 249? Pogledajte ove brutalne nokaute najkreativnijeg borca
Foto: Printscreen

UFC 249

DA LI ĆE ON PRIREDITI BORBU VEČERI NA UFC 249? Pogledajte ove brutalne nokaute najkreativnijeg borca

Niko Prajs jedan je od boraca koji će pokušati da zadovolji ukus MMA fanova koji će u subotu pratiti UFC 249 priredbu

Objavljeno:

Njegova borba protiv Vicentea Luquea na papiru deluje kao idealan kandidat za borbu večeri. Ako niste upoznati s time šta ovaj borac može da ponudi, UFC se pobrinuo za popravljanje toga objavom kompilacije njegovih najboljih završnica.

Niko Prajs (14-3, 6-3 UFC) član je najveće svetske MMA promocije nešto više od tri godine. Za to vreme je, nastupajući tri puta godišnje, poneo je naziv najkreativnijeg UFC nokautera, pre svega zahvaljujući spektakularnim završnicama svojih borbi protiv Rendija Brauna i Džejmsa Vika. Svih njegovih šest pobeda u promociji došlo je prekidom, a četiri puta je osigurao i bonus za izvedbu večeri.

foto: Printscreen

Ovog vikenda, na UFC 249 priredbi, pokušaće da osveti jedan od svoja tri poraza, onaj koji mu je 2017. godine naneo Vicente Luque. Reč je o jednako ubistvenom Brazilcu, koji je devet od svojih deset UFC pobeda ostvario prekidom, a u prvom duelu slavio je gušenjem u drugoj rundi.

Od te borbe obojica su napredovali pa su fanovima priuštili puno uzbuđenja pa se tu može pronaći razlog zašto je UFC odlučio da ih ponovo upari.

Pre toga imate priliku da se uverite u ono za šta je Prajs sposoban, kroz kompilaciju u koju je UFC ubacio svih šest njegovih pobeda prekidom koje je ostvario unutar Oktagona. I svaka od njih posebna je na svoj način. Pogledajte!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.