OVAKO UDARA MAJK TAJSON SA 53 GODINE: OD ČEGA je napravljen ovaj čovek, ceo svet je U NEVERICI?! (VIDEO)
Majk Tajson, legenda boksa, Foto: Tviter

LEGENDA

OVAKO UDARA MAJK TAJSON SA 53 GODINE: OD ČEGA je napravljen ovaj čovek, ceo svet je U NEVERICI?! (VIDEO)

Tajson je još jednom zapanjio ceo svet

Objavljeno:

Majk Tajson je verovatno najbolji bokser koji je ikad živeo, ako se uzima u obzir samo najbolja forma u karijeri boraca (mislimo na period kad je bio "čist" i posvećen plemenitoj veštini).

Što više vremena prolazi, ovo shvataju i oni koji su izgubili veru u "gvozdenog" posle njegovih problema sa psihoaktivnim supstancama, ženama, policijom, zatvorima, depresijom, porodičnim tragedijama...

Majk je u poslednjih par godina "restartovao" svoj život i promenio pristup postojanju, postavši jedan od najpozitivnijih i najomiljenijih likova u svetu boksa.

Ipak, rešio je da sa svoje 53 godine snimi video kako sparinguje i podseti sve ko je i šta je on u stvari: sila prirode kakvu ljudski rod nikad ranije nije video.

Majk je objavio kratak snimak na kojem se vide njegovi karakteristični levi krošei, a komentari ispod njega kreću se u rasponu od apsolutne neverice pa do otvorenog straha.

Pogledajte vi to najbolje i sami. Inače, za nepunih 11 sati, u momentu dok pišemo ovo, snimak je videlo više od 5 miliona ljudi, samo na Tviteru. Tajson je, inače, najavio da će ponovo u ring, ali isključivo u revijalnim mečevima i u humanitarne svrhe.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.