ZATEKAO DEVOJKU U ŠVALERACIJI S NJIM: Tajson isprebijao čuvenog glumca! Ostavio ga onesvešćenog u WC-u restorana!
Majk Tajson je tokom života imao problema sa nevernim ženama, Foto: EPA

osetio snagu njegovih pesnica

ZATEKAO DEVOJKU U ŠVALERACIJI S NJIM: Tajson isprebijao čuvenog glumca! Ostavio ga onesvešćenog u WC-u restorana!

Ovu priču je sa javnosti podelio Tajsonov telohranitelj

Objavljeno:

Majk Tajson, legendarni bokserski šampion, svojevremeno je bio najopasniji čovek na planeti, ali ni to što je bio šampion i čovek "gvozdenog udarca" nije sprečavalo neke poznate ličnosti da se motaju oko njegovih žena.

Nažalost, neki su na težak i surov način morali da osete snagu jednog od najvećih boksersa svih vremena, a među njima je i poznati glumac Vesli Snajps.

Zanimljiva priča iz života obojice glavnih aktera se dogodila tokom 90-tih godina prošlog veka, a za sve je kriva devojka po imenu Houp koja nije bila baš verna, odnosno, odlučila je da "Gvozdenog Majka" vara sa čuvenim "Blejdom".

Vesli Snajp je čovek koji je dobio batine od Tajsona
Vesli Snajp je čovek koji je dobio batine od Tajsonafoto: EPA/Nina Prommer

A šta se potom desilo ispričao je nekadašnji Tajsonov telohranitelj Rudi Gonzalez u svojoj autobiografiji.

- Jedne noći, nakon što je Houp je otišla iz njegovog apartmana, Majk mi je kazao da je pratim. Otišla je ranije nego obično, kazavši da mora da poseti prijateljicu pa je Majk hteo da saznam gde je otišla, je li koga zvala, je li pričala s kim. Uzeo sam njegov Lambordžini i krenuo za njom održavajući sigurnu razdaljinu. Parkirala se ispred jednog restorana, izašla iz svog automobila i ušla u crni Leksus. Kada je to čuo, Tajson je sa svojim drugim telohraniteljem Entonijem Pitsom uskočio u Ferari i dojurio na mesto prevare.

- Kada ga je Houp uočila, skliznula je iz Snajpsovog krila i pala na pod. Od straha smrznuti glumac mahao je rukom i vikao: “Ne, Majk, ne. Možemo ovo da rešimo. Ne želim probleme.” Na to je Tajson popularnog glumca pozvao na “razgovor” u toalet.

- Kada sam ušao u lokal, video sam da drugi telohranitelj blokira vrata toaleta. Nekoliko minuta posle, čuli smo veliku buku, a potom je Tajson izašao sam. Nakon što je Tajson izašao, otvorio sam vrata toaleta i video Snajpsa kako sedi naslonjen na zid, zabačene glave na stranu, u nesvesti - napisao je Gonzalez u svojoj autobiografiji.

Snajps nije jedini glumac koji se motao oko Tajsonovih žena, a čuvena priča je o tome kako je tada mladog Breda Pita koji je bio na početku karijere, zatekao u krevetu sa svojom bivšom suprugom Robin Givens prilikom jedne posete. Ipak, čuveni holivudski lepotan i zavodnik je prošao bez batina.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.