MEJVEDER PRVI PUT O SMRTI UJAKA I BIVŠE: Ovako emotivan nikada nije bio!
Floj Mejveder, Foto: AP

otvorio dušu

MEJVEDER PRVI PUT O SMRTI UJAKA I BIVŠE: Ovako emotivan nikada nije bio!

- Nisam imao priliku do sada da izađem ovako u javnost i ispričam šta mi je na duši

Objavljeno:

Flojd Mejveder pričao je po prvi put o nedaćama koje su ga zadesile, ali i aktuelnoj situaciji sa Covidom-19.

Njemi su preminuli bivša devojka Džejsi Heris i ujak i trener Rodžer Mejveder.

- Nisam imao priliku do sada da izađem ovako u javnost i ispričam šta mi je na duši. Nosim se sa dosta problema, posebno sa smrću majke moje dece, moje bolje polovine, dobre žene i dobre osobe. Tu je i bol zbog smrti dragog trenera, ujaka, očinske figure. Rodžera. S dosta toga se nosim i nikome do sada to nisam pričao - rekao je Mejveder i nastavio:

- Sve to me je jako potreslo. Boli me i što vidim kroz šta svet trenutno prolazi. Želim da se svi držimo zajedno i nastavimo da verujemo. Niko nije savršen. Nisam ni ja, ali se trudim da budem perfekcionista svakog dana. Grešim kao i svi drugi, ali se trudim da budem bolji čovek. Ovde sam da pomognem da čitav svet postane bolje mesto za život - rekao je on.

Deo svog bogatstva od 500 miliona evra želi da da najugroženijima od štete koja je nastala epidemijom koronavirusa.

- Imajući u vidu sve šta se dešava nastaviću svoju ulogu. Nemam potrebe nikom da se dokazujem. Mogu da uradim dosta stvari iza zatvorenih vrata. I nije sve u parama. Novac kojeg se odričem biće iskorišćen da se ljudi prehrane, posebno oni koji nemaju ništa u ovoj teškoj situaciji. Nastaviću da pomažem i neču pričati o tome. Važno mi je da bog zna da činim dobra dela. Zato poručujem svima širom sveta da ih volim i da ću uvek biti tu za svoju zemlju - rekao je Mejveder.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.