ČEL SONEN UPOZORAVA FANOVE: Toni Ferguson će opet biti žrtva "prljavog posla" UFC-a
Foto: AP

UFC

ČEL SONEN UPOZORAVA FANOVE: Toni Ferguson će opet biti žrtva "prljavog posla" UFC-a

Čel Sonen veruje da Toni Ferguson rizikuje da opet bude ostavljen u "prašini"

Objavljeno:

Toni Ferguson je još u aprilu 2018. godine bio "izigran" kada ja najavljena borba sa Habibom Nurmagomedovim za titulu šampiona. Ferguson je bio privremeni šampion kategorije, ali se povredio pred meč kada se sapleo o kabl u jednoj emisiji i hitno mu je bila operisana noga. kao rezultat toga, oduzet mu je privremeni pojas.

Sonen kaže kako će Ferguson opet biti žrtva! naime, kao što već mnogi znaju, 9. maja Ferguson će se boriti sa Džastinom Gatjeom kao glavni događaj UFC 249.

U emisiji Radio Submission, Sonen je izrazio svoje uverenje da će Feguson biti izigran i odbačen u korist meča Habib - Konor 2

- Znam sve što je rečeno, a to je da će držati Konora na ledu i staviće ga u borbu sa pobednikom meča Habib vs Toni, naravno uz čvrsto njihovo uverenje da će Habib pobediti Tonija.

- Morate da shvatite da, ako je to još uvek u planu, onda treba da se spremimo da će opet izigrati Tonija. Još jednom su obećali Toniju meč za titulu, kada je dobio pojas prvi put, realno on ga nikada u borni nije izgubio! I odjednom pojas je nestao i oduzet mu je! Fanovi ne smeju da dozvole da se ovo desi. Toni mora da se bije sa Habibom, a ako u nekom trenutku pokušaju da "ubace" Konora, znači da će ozigrati tonija po drugi put! Ne smemo to da dozvolimo - rekao je borac Čel Sonen.

Nije tajna da je UFC najveću zaradu imao baš od borve Konora Nekgregora i Habiba Nurmagomedova, 2,4 miliona dolara bila je zarada samo od "Pay-per-view". Dejna Vajt je rekao da će se pobednik meča Toni - Džastin boriti sa habibom, ali kako je isrtorija pokazala, planovi lako mogu da se promene.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.