DAN MI JE POČINJAO SA DŽOINTOM I ALKOHOLOM: Najveći u istoriji otkriva svoju mračnu prošlost!
Roni O' Saliven, Foto: AP

ispovest

DAN MI JE POČINJAO SA DŽOINTOM I ALKOHOLOM: Najveći u istoriji otkriva svoju mračnu prošlost!

- Prestao sam da mislim o snukeru, samo sam išao unaokolo i pravio sra**a - kazao je - Roni

Objavljeno: 15:45h

Za mnoge najveći igrač u istoriji snukera Roni O'Saliven u razgovoru za "Eurosport" govorio je o mračnom periodu svog života, kada nije razmišljao o sportu, a vreme je koristio na poroke.

Devedesetih godina je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom, ali kada je stigao do vrha počeo je da gubi sebe.

- Previše sam se provodio. Kad sam osvojio prvenstvo Velike Britanije 1993. godine, pomislio sam da je to-to, da sam ostvario sve. Imao sam novac, lepu kuću, automobil, a nisam imao devojku – tako da sam radio sve što sam hteo. Prestao sam da mislim o snukeru, samo sam išao unaokolo i pravio sra**a.

Moglo je sve da se završi drugačije, ali je petostruki šampion našao izlaz iz problema i vratio se na pravi put. - Dan mi je počinjao alkoholom i džointom. Jednostavno, to mi je bilo potrebno da bih funkcionisao. Bio sam svestan da to nije dobro, ali mi je bilo teško da se zaustavim. Zbog toga sam rešio da potražim pomoć. Pozvao sam ustanovu za odvikavanje, rekao im kakav problem imam i ubrzo sam se prijavio. Bio je to, verovatno, najbolji potez koji sam ikada napravio - rekao je O'Saliven koji je već dugo vremena potpuno čist.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.