HALI BERI DOBILA BATINE OD MMA ŠAMPIONKE: Polomila mi je nekoliko kostiju! Ona je zver!
Hali Beri je dobila batine od Valentine Ševčenko, Foto: Profimedia

nije joj bilo lako

HALI BERI DOBILA BATINE OD MMA ŠAMPIONKE: Polomila mi je nekoliko kostiju! Ona je zver!

Slavna glumica je želela da scene budu što autentičnije, a borbe realne

Objavljeno:

Glumački posao nije lak, ma šta god mnogi mislili, pogotovo glumaca koji ne koriste dublere u pojedinim opasnim scenama, pa se često izlažu opasnosti i samim time zadobijaju brojne povrede.

To je na svojoj koži naučila slavna oskarovka Hali Beri koja je za potrebe svog novog filma "Modra" morala da primi teške batine i to od MMA šampionke, Valentine Ševčenko.

Slavna glumica koja se u ovom filmu po prvi put okušala i kao rediteljka odlučila je da zarad autentičnosti scene iz oktagona ne budu odglumljene i nameštene, već da borbe budu realne.

- Radi se o osramoćenoj MMA borkinji koja se bliži kraju karijere i pokušava da vrati sina kog je ostavila kad je bio vrlo mlad. Borila sam se s pravom šampionkom Valentinom Ševčenko. I znate šta? Morala je da uputi prave udarce i ja sam morala da ih primim. Oni su mi zaista polomili nekoliko kostiju. Ona je zver, ali nisam mogla da poželim bolju učiteljicu i bolju partnerku u borbi i na snimanju. Zbog nje mi je sve postalo toliko stvarno, povremeno sam imala osećaj da se zaista borim. Imale smo i pravog MMA sudiju, a on je rekao kako je mislio da gleda pravu borbu jer je ona unela toliko snage i autentičnosti u naše scene - ispričala je Hali Beri.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.