NAJJAČEG ČOVEKA NA BALKANU JE UHVATIO ZA ZADNJICU I TO 3 PUTA: Samo jedna stvar ga je spasila brutalnih batina!
Mirko Filipović je ispričao neprijatan događaj iz svoje karijere, Foto: Printscreen/Instagram/crocop1009

Hteo je kosti da mu polomi

NAJJAČEG ČOVEKA NA BALKANU JE UHVATIO ZA ZADNJICU I TO 3 PUTA: Samo jedna stvar ga je spasila brutalnih batina!

"Pogledam, čovek mi drži ruku na guzici. Ja je sklonim, on opet", ispričao je "Kro Kap"

Objavljeno: 15:36h

Mirko Cro Cop Filipović (45) je za vreme organizacije "Prajd" bio jedna od najvećih zvezda u Japanu. Mnoge je svoje anegdote iz tog perioda života već ispričao, ali ovu koja mu je bila neugodna, tek sad je ispričao javno.

Nekoliko je minuta pre ulaska u ring, hrvatski borac i njegov tim stajali su na platformi i čekaju izlazak pred publiku. Ali, tada se gospodin koji nije bio deo ekipe već jedna 'od najvećih njuški japanske borilačke scene' usudio da uradi nešto što teško da bi iko smeo.

- Stajali smo zajedno na platformi i bio je mrak. I u tom trenutku osetim kako me rukom uhvatio za guzicu. Nisam odmah shvatio što se događa, mislio sam da se neko od osoblja okrenuo i dotaknuo me. Ja pogledam i čovek me drži rukom za guzicu. Pritisak mi je bio na 900. Uhvatio sam ga iz sve snage za ruku i maknuo je i pogledao ga. Čekao sam šta će se dalje dogoditi, a nije prošlo ni deset sekundi, evo ga opet. Mislio sam da ću ga zalepiti, neće biti dokaza da je to napravio, reći će da sam poludeo i udario ga iz čistog mira. Završiću u zatvoru, karijera će mi biti gotova. Uhvatio sam ga za ruku i gurnuo, a on je rukom udario po platformi - objasnio je Kro Kap.

Dva upozorenja je dao Mirko, kipeo je u sebi, ali pokušao je ostati miran. No, gospodin je i treći put odlučio ispitati koliko je čvrst Mirkov gluteus. Hrvatski je borac, kako kaže, bio na rubu živaca, a od nokauta su gospodina spasili legendarni 'Wild Boys'.

- Stao sam, zgrčio se i rekao: Sad ću ga sastaviti, zgaziti. Ali taman se počela dizati rampa i spasili su ga "Wild Boysi" ili njihova muzika pre ulaska, nisam više siguran. Tad je on povukao ruku i pravio se kao da ništa nije bilo, smeškao se do ringa i mahao ljudima. Bilo je već priča da on ima takvih sklonosti i da se on i jedan borac malo igraju doktora. Kunem ti se, dvaput sam se suzdržao, treći put bih ga zalepio - rekao je Filipović u "Podcast Inkubatoru".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.