POTVRĐEN POVRATAK GODINE: Gronk prošao lekarske i vraća se iz penzije da opet s Brejdijem žari i pali NFL-om!
Rob Gronkovski i Tom Brejdi ponovo zajedno, Foto: EPA/Mike Zarrilli

ekstaza na floridi

POTVRĐEN POVRATAK GODINE: Gronk prošao lekarske i vraća se iz penzije da opet s Brejdijem žari i pali NFL-om!

Godinu dana penzije i sada ponovo na teren, jer ovom pozivu nije mogao da odoli

Objavljeno:

Posao godine u NFL je i zvanično potvrđen! Rob Gronkovski se vraća iz penzije i ponovo će zaigrati u tandemu sa Tomom Brejdijem, ali u Tampa Bej Bakanirsima.

Posle godinu dana od prekida karijere, po mnogima najbolji tajt-end svih vremena, je odlučio da se vrati onome što najbolje ume, a to je američki fudbal i prekine penziju u koju je otišao posle Superboula 2019. godine.

Nakon prvih spekulacija vest je potvrđena od samog kluba sa Floride, a Gronk je u međuvremenu prošao lekarske preglede i dobio zeleno svetlo da može da se vrati na teren.

- Rob Gronkovski je jedan od najboljih tajt-endova u istoriji NFL i on se takmiči sa strašću i željom kojima se razlikuje od drugih. Celu karijeru je proveo igrajući sa Tomom Brejdijem i njihovi uspesi govore za sebe - oni su zajedno stvorili hemiju na terenu i van njega koja je ključna za uspeh - rekao je generalni menadžer Tampa Beja Džejson Liht.

Gronkovski je u trenutku kada je sa 29 godina odlučio da prekine karijeru imao važeći ugovor na još godinu dana sa Nju Inglandom, a pošto je rešio da se reaktivira taj ugovor je automatski postao važeći.

Zbog toga je izvršen trejd i Pejtriotsi su u zamenu za njega i svog pika sedme runde drafta dobili pika četvrte runde drafta.

Gronkovski je tokom karijere bio 3 puta NFL šampion, a tokom prethodnih godinu dana se okušao i u američkom rvanju, čiji je veliki fan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.