I AMERIKANCI IMAJU SVOG LUKU JOVIĆA: Tom Brejdi prekršio propise usred pandemije, gradonačelnica ga odrukala!
Tom Brejdi se u nedozvoljeno vreme našao na tom mestu, Foto: AP

Nije se to očekivalo od njega

I AMERIKANCI IMAJU SVOG LUKU JOVIĆA: Tom Brejdi prekršio propise usred pandemije, gradonačelnica ga odrukala!

Najbolji kvoterbek svih vremena je ušao u park u vreme kada je to zabranjeno

Objavljeno: 08:31h

Ljudi koji krše mere i propise u vanrednom stanju i za vreme karantina ima svuda, a ne samo u Srbiji, i nisu srpski sportisti jedini kojima se to desilo, a na listu takvih je upao i jedan od najboljih sportista u istoriji SAD.

Tom Brejdi, koji je napravio najveći transfer međusezone u NFL-u i prešao iz Nju Inglanda u Tampa Bej Bakanire, prekršio je propis u tom gradu na Floridi.

Najbolji kvoterbek u istoriji i vlasnik 6 šampionskih prstenova bio je u zabranjeno vreme u zatvorenom parku i trenirao, a celu priču je javnosti iznela gradonačelnica tog grada Džejn Kastor.

- Imam da vam ispričam priču. Uvek kažem da ne volim da širim tračeve i ovo niste čuli od mene. Naši parkovi su zatvoreni, svi do jednog, većina policijskih patrola ih obilazi kako bi se uverili da tamo niko ne ulazi da se zabavlja ili igra kontaktne sportove. Tako je nedavno patrola spazila jednu osobu kako trenira u parku. Policajka je bila u pitanju. Kada se primakla muškarcu da mu kaže da je park zatvoren, imala je koga da vidi. To je bio Tom Brejdi - rekla je Kastor.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.