PORODICI EPISKOPA MILUTINA SAM PREPRIČAVAO NJEGOVE POSLEDNJE DANE: Rosićeva ispovest o boravku u bolnici!
Nikola Rosić, Foto: Dado Đilas

nije mu bilo lako

PORODICI EPISKOPA MILUTINA SAM PREPRIČAVAO NJEGOVE POSLEDNJE DANE: Rosićeva ispovest o boravku u bolnici!

- Veliki pozdrav za mog cimera Slavišu. Prve simptome sam osetio kada sam imao četiri dana zaredom temperaturu kojoj nisam sklon

Objavljeno: 00:01h

Gostujući na televiziji "Pink" Slaviša Kokeza je dobio iznenađenje u vidu uključenja odbojkaša Nikole Rosića koji mu je bio cimer.

Bili su zajedno u bolnici "Dragiša Mišović" Rosić i Kokeza, sprijateljili se i od tada se često čuju.

- Veliki pozdrav za mog cimera Slavišu. Prve simptome sam osetio kada sam imao četiri dana zaredom temperaturu kojoj nisam sklon. Imao sam početnu upalu pluća, zadržali me na odeljenju i javili sutra da sam pozitivan. U tom trenutku sam osetio neizvesnost i nisam znao šta dalje. Saopštio sam porodici i dobio podršku, ali to morate sami da iznesete. Prešao sam na drugo odeljenje gde sam upoznao Slavišu. Tada je krenulo naše prijateljstvo i bodrenje.

Rosić je osetio paniku kada je saznao da je zaražen.

- Kada sam ušao u sobu i pogledao ga osetio sam olakšanje. Objasnio mi je simptome kakve je imao i šta on zna o bolesti. Prvi pozitivan signal je bilo kada je osetio poboljšanje. Bili smo zajedno u Dragiša Mišović bolnici, izolovani od svih drugih. Čitali smo da nema pravila, da umiru svi. Kako je vreme odmicalo, trudio sam se da prebacimo na pozitivu. Delili smo i dobro i loše i pobedili ovu bitku.

Odbojkaš je poznavao i episkop valjevskog Milutina koji je preminuo od posledica korona virusa.

- Imao sam čast da porazgovaram sa episkopom Milutinom. Od sveštenika iz Valjeva sam na Sajmu saznao da je preminuo. Zvala me je njegova porodica da im prenesem njegove zadnje trenutke. Ostaće mi urezano to do kraja života. Bogu sam zahvalan na izlečenju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.