REPREZENTATIVAC SRBIJE ODJAVIO ZVEZDU: Pričalo se da je moj transfer na Marakanu gotov, ali srce mi je crno-belo!
Foto: Starsport©

interesantno

REPREZENTATIVAC SRBIJE ODJAVIO ZVEZDU: Pričalo se da je moj transfer na Marakanu gotov, ali srce mi je crno-belo!

– Imam dogovor sa Mostarom do kraja sezone - rekao je Momčilović

Objavljeno: 18:03h

Golman futsal reprezentacije Srbije Nemanja Momčilović ističe da njegov transfer u Crvenu zvezdu nije realan, pošto je veliki navijač Partizana, koji nema tim u "malom fudbalu".

Momčilović, koji je više nego dostojno zamenio neprikosnovenog Miodraga Aksentijevića na golu Srbije, koji se proslavio u Ekonomce, a svojim partijama je privukao pažnju drugih kluubova.

– Povezivali su me sa Zvezdom, čak se govorilo i da je to završena priča, iako me niko iz kluba nije zvanično kontaktirao. I da jeste, međutim, teško bi to bilo realizovano, jer moje srce zna samo za crno-bele boje – rekao je Nemanja Momčilović u razgovoru za ”Žurnal”.

Posle Ekonomca, Momčilović je karijeru nastavio u Mostar Stakloradu koji deli prvo mestu u elitnom rangu BiH sa Salinesom.

– Imam dogovor sa Mostarom do kraja sezone. Postoje ponude i drugih klubova, pa ću da sačekam kraj sezone i videću šta je najbolje rešenje za budućnost – zaključio je Momčilović.

Kao veoma mlad čuvar mreže uspeo je da sakupi čak 12 trofeja u dosadašnjoj karijeri, i da dva puta bude proglašavan najboljim golmanom domaćeg šampionata.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.