AVION SPASA DOVEZAO ŠAMPIONE NAJZAD U SRBIJU: U njemu su bili sve sami asovi, od Stefana Jovića do Bobe Kovača!
Brojni srpski sportisti su konačno stigli u rodnu zemlju, Foto: Starsport©

Pristigli

AVION SPASA DOVEZAO ŠAMPIONE NAJZAD U SRBIJU: U njemu su bili sve sami asovi, od Stefana Jovića do Bobe Kovača!

Brojni srpski građani iz Rusije i Poljske su se konačno domogli otadžbine

Objavljeno:

Brojni srpski sportisti i šampioni konačno su stigli u rodnu grudu nakon višenedeljnog "zarobljeništva" u zemljama u kojima igraju, pre svege u Rusiji i Poljskoj.

"Avion spasa" kako su mnogi nazvali avion koji je konačno prevezao srpske državljane iz Rusije i Poljske koji su dugo čekali da se posle početka pandemije i sveopšteng vanrednog stanja vrate u zemlju konačno je stigao u Srbiju.

Interesantno je da su se u ovom avionu među putnicima našli i brojni sportisti, sve sami as do asa, Boba Kovač, odbojkaši Milan Katić, Dušan Petković (Poljska), Bojan Drča, Marko Ivović, Nikola Jovović i Dražen Luburić (Rusija). U avionu su bili i plejmejker Himkija Stefan Jović, kao i Nikola Rebić iz Jeniseja.

?Nabavka ?❄️

Објава коју дели Stefan Jovic (@stefanjovic) дана

- Po nas 20 je došao avion iz Moskve. Svi smo zajedno doputovali u Beograd, a zatim otišli u svoje gradove. Ja sam zbog obavezne samoizolacije smešten u hotelu Jezero u Kragujevcu. Znao sam da ću ponovo biti odvojen od porodice, ali najvažnije je sam u zemlji. Proći će i ovo”, rekao je selektor odbojakaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač za "Novosti", inače trener poljskog Jastržebskog.

Njih sve naravno sada čeka obavezni kućni karantin i zabrana napuštanja svojih domova u trajanju od 28 dana, što je naredba Vlade Srbije za sve građane koji u toku pandemije dođu u zemlju iz inostranstva.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.