POMERANJE OI U TOKIJU JOJ UNIŠTILO KARIJERU: Ima samo 23 godine, a zbog koronavirusa ide u penziju!
Simon Bajls, Foto: Instagram

KAKVA ŠTETA

POMERANJE OI U TOKIJU JOJ UNIŠTILO KARIJERU: Ima samo 23 godine, a zbog koronavirusa ide u penziju!

Nije mogla da suzdrži suze kada je saznala da se pomera takmičenje

Objavljeno:

Slavna američka gimnastičarka Simon Bajls istakla je da je dugo plakala posle odluke da se odlože Olimpijske igre sa 2020. na 2021. godinu zbog koronavirusa. Time su u pitanje dovedeni njeni planovi o povlačenju.

- Kada sam saznala za odlaganje prvo nisam znala šta da mislim. Sela sam i zaplakala. U tom trenutku je bilo teško, ali biće bolje - izjavila Bajls za američku mrežu NBC.

Gimnastičarka koja ima 23 godine, dodala je da će teško podneti narednih godinu dana, bar kada je glava u pitanju, ali da je takva odluka dobra kako bi se uverili da su svi zdravi.

Bajls je najavila da će se posle OI 2020. povući iz sporta, a prošle godine na Svetskom prvenstvu u Štutgartu postala je gimnastičarka sa najviše medalja u istoriji na svetskom nivou i u muškoj i ženskoj konkurenicji. Osvojila ih je ukupno 25 (19 zlata, tri srebra i tri bronze).

Na OI u Riju 2016. godine, jedinim na kojim je do sada učestvovala, osvojila je zlato u pojedinačnoj konkurenciji i ekipno, na parteru i konju s hvataljkama i bronzu na gredi.

Dve godine zaredom je proglašena za najbolju sportistkinju sveta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.