JEDNA ŽENA JE UPALA KOD TAJSONOVOG TIGRA: Ne možeš da veruješ šta tigar može da uradi sa ljudskim mesom!
Majk Tajson je ispričao kako je njegov tigar napao jednu ženu, Foto: Printscreen/Twitter/@MichaelBensonn

jezivi detalji

JEDNA ŽENA JE UPALA KOD TAJSONOVOG TIGRA: Ne možeš da veruješ šta tigar može da uradi sa ljudskim mesom!

On je rekao da joj je platio 250.000 dolara odštete

Objavljeno:

Majk Tajson nastavlja da otkriva pikanterije iz svog burnog života koje ovih dana pune stupce svetskih medija.

Nakon što je nedavno ispričao kako je orgijao sa majkama, sestrama i rođakama svojih prijatelja i drugova, sada se prisetio priče o svom tigru.

Opšte je poznato da je Tajson svojevremeno kao ljubimca imao tigra koga je čuvao u svojoj vili, međutim, jednom prilikom umalo nije došlo do tragedije.

U razgovoru s reperom Fet Džoom je demantovao priču da je njegov tigar preskočio ogradu i napao komšiju, ali je potvrdio da je životinja napala jednu ženu.

- Ne, ne, to nije tačno. Neko je preskočio ogradu i došao da se igra s mojim tigrom. Problem je bio što tigar tu gospođu nikada ranije nije video, ali ona je ušla u njegovo stanište. I ona je htela mene da tuži, iako je upala na moj posed. Ma, ja sam tada imao baš mnogo novca i dao sam joj 250.000 dolara jer je bila toliko sje***a. Ne možeš da veruješ šta tigar može da uradi sa ljudskim mesom... Bio sam vrlo glup, ne možeš da pripitomiš tigra, on može da te ubije iz puke slučajnosti. Prejaki su, a to ne osete kad se igraš s njima malo grublje. Udare te malo jače i mrtav si. Mnogo sam voleo tigrove, spavali smo zajedno, ali sam dobio edukaciju i shvatio gde sam grešio. Nisam trebao da ih imam u kući - ispričao je Tajson.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.