DRAMA LEGENDE HRVATSKOG SPORTA: Njegova žena u trenutku zemljotresa s bebama u rukama bežala iz porodilišta!
Ivica Kostelić sa sestrom Janicom Kostelić, Foto: Printscreen/Instagram/ivicakostelic

Podelio svoje teške trenutke

DRAMA LEGENDE HRVATSKOG SPORTA: Njegova žena u trenutku zemljotresa s bebama u rukama bežala iz porodilišta!

Serija potresa izazvala je veliku paniku među građanima Zagreba

Objavljeno: 09:13h

Nekadašnji hrvatski skijaš Ivica Kostelić pretpreo je porodičnu dramu u trenutku zemljotresa u Zagrebu, koji je iz bolničkog porodilišta isterao i njegovu suprugu Elin sa dvema ćerkama.

- Nezgodno je bilo to što je u tom času nestalo struje pa mogu zamisliti što su pomislile majke čija su deca bila odvojena od njih ili su bila vezana uz bilo kakvu medicinsku aparaturu. Srećom, baš u tom času potresa naše bebice bile su kod Elin tako da je ona sve to doživela ipak manje šokantno od nekih drugih majki - otkrio je Kostelić.

Porodilje se u bolnicu nisu ni vratile, jer je procenjeno da stara zgrada u Petrovoj nije sigurna. Prebačene su u noviju zgradu, a deo njih u Dubravu.

Podsetimo, Zagreb je rano ujutru u nedelju pogodila serija potresa, a najjači udar je bio u 6.24, magnitude 5,5. Snažna podrhtavanja tla izazvala su paniku među građanima koji su istrčali iz svojih domova i sklonili na mesta koje su smatrali sigurnima. U tih sat vremena u Zagrebu je vladala apsolutna anarhija, neki delovi grada ostali su i bez struje, semafori su se ugasili, pred benzinskim pumpama počele su se formirati ogromne kolone...

Situacija je tokom dana normalizovana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.