SRBIJO, UBIJ KORONU ZA 30 SEKUNDI! Velika akcija Espresa s poznatima! Pobedimo epidemiju ZAJEDNO (VIDEO)
Duško Todorović, Foto: Milenko Miklja, Espreso.rs

DUŠKO TODOROVIĆ, UFC BORAC

SRBIJO, UBIJ KORONU ZA 30 SEKUNDI! Velika akcija Espresa s poznatima! Pobedimo epidemiju ZAJEDNO (VIDEO)

Ne znamo da li ste vi znali, ali postoji jedan dokazan način da se neutrališe koronavirus, barem sa površine svog tela

Objavljeno: 19.03.2020. 19:54h
Aleksa Radosavljević
Aleksa Radosavljević
Novinar rubrike Sport
  • 16

Koronavirus je polako, ali sigurno prodro i do Srbije.

Kako bismo preduhitrili paniku, a povećali oprez kod građana, redakcija Espreso.rs portala odlučila je da krene u veliku akciju upoznavanja ljudi s načinom na koji mogu da se odbrane od ove pošasti.

Ne znamo da li ste vi znali, ali postoji jedan dokazan način da se neutrališe koronavirus, barem sa površine svog tela, a to je sapun.

Ukoliko posle svake aktivnosti, rukovanja, odlaska u prodavnicu, izlaska u šetnju odvojite samo 30 sekundi za pranje ruku, daleko smanjujete šanse da se zarazite ukoliko.

Zbog toga, mi smo se odlučili da kontaktiramo poznate ličnosti iz svih sfera života, kako bi vam oni pokazali na koji način se brane od ove pošasti.

Drugi sportista kog smo kontaktirali bio je Duško Todorović, novi srpski UFC borac, čiji je meč u londonskoj O2 areni otkazan, a on se rado odazvao našem pozivu kako bi vam pokazao kako on pere ruke.

Espreso poziva sve građane da se, KAO DA IM JE TO PITANJE ŽIVOTA I SMRTI, drža ovog pravila, i da što češće (posle svakog kontakta sa površinom koja može biti zaražena) peru ruke najmanje 30 sekundi.

Pretvaranje ovoga u naviku i imperativ spasiće živote mnogih naših sugrađana, uglavnom naših roditelja, baka i deka.

Da bismo podigli svest o ovome i ukazali na to KOLIKO je ovo bitno, pozivamo sve koji imaju uticaj u Srbiji da se pridruže našem ČELENDŽU #30sekundiubijakoronu.

Apelujemo na vas da se snimite kako perete ruke sapunom 30 sekundi, da objasnite ljudima da je to jedini siguran način da se koronavirus UBIJE, i da zatim "prozovete" nekoga da podrži ovu akciju.

Bonus video:

(Espreso.rs)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media