Crvena zvezda je šampion Srbije!
Foto: Starsport©

kraj

Crvena zvezda je šampion Srbije!

Delije su oduševljene

Objavljeno:

Hokejaši Crvene zvezde su treći put uzastopno postali šampioni Srbije. Crveno-beli su treću sezonu zaredom u seriji za titulu pobedili Vojvodinu. Ovog puta, savladali su je u Novom Sadu u prvom meču 3:0, a zatim Lale nisu došle na revanš u ledenu halu "Pionir", zatvorenu zbog pandemije korona virusa.

Beogradski i novosadski crveno-beli bili su ove sezone rivali i u IHL ligi i u nacionalnom prvenstvu, a novi-stari šampion je zaključno sa neodigranom utakmicom ostvario svih pet pobeda. Pošto je kapiten Zvezde Marko Brkušanin dobio šampionski pehar iz ruku predsednika Hokejaškog saveza Srbije Marka Milovanovića, njegov saigrač Mateja Popović rekao je da je bio sjajan osećaj odbraniti titulu.

- Žao mi je što nije odigrana utakmica, sa samo jednom pobedom u finalu postali smo šampioni. Sad konačno imamo više titula od Vojvodine - izjavio je Popović za sajt "hockeyserbia".

Popović je naglasio da će nastaviti sa treninzima zbog obaveza reprezentacije.

- Nadamo se da će se stanje stabilizovati i da Svetsko prvenstvo u Poljskoj neće biti otkazano - dodao je Zvezdin hokejaš posle unošenja osme titule nacionalnog prvaka u klupsku vitrinu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.