STRAVA I UŽAS! Mejvederov prijatelj se onesvestio od opijata za volanom: Obeznanjeni bokser nije znao gde bije!
Adrijen Broner je ponovo uhapšen, Foto: AP

Ko zna šta je moglo da bude

STRAVA I UŽAS! Mejvederov prijatelj se onesvestio od opijata za volanom: Obeznanjeni bokser nije znao gde bije!

Ovo mu je samo jedan u nizu problema sa kršenjem zakona, a sad je imao sreće da nije bilo žrtava

Objavljeno:

Neverovatna tragedija u SAD je izbegnuta u poslednji čas i to zahvaljujući prolaznicima i pravovremenom odgovoru policije na pozive.

Naime, poznati bokser Adrijen Broner, prijatelj i nekadašnji štićenik Flojda Mejvedera, se obeznanio za volanom od korišćenja alkohola i verovatno nekih opijata.

Policija Majami Biča je u petak dobila poziv od očevidaca da se čovek za volanom Rols Rojs Kalinana onesvestio i odmah su stigli na lice mesta, ali nisu mogli da ga probude u prvi mah.

Boner je bio toliko "razvaljen" da su policajci morali da drmaju ceo automobil da bi ga razbudili i dobili neku reakciju od njega.

On je odmah uhapšen, a kako piše u policijskom zapisniku, nerazgovetno je pričao, oči su mu bile "mutne" zbog čega je odveden u policijsku stanicu na trežnjenje u trajanju od 8 sati i platio je kaznu od 1.000 dolara.

Sva sreća je da je automobil bio parkiran u trenutku kada se Broner onesvestio, inače je mogla da se dogodi neviđena tragedija sa velikim brojem žrtava.

Adrijen Broner je svojevremeno bio velika nada boksa
Adrijen Broner je svojevremeno bio velika nada boksafoto: AP

Inače, Broner već godinama ima problema sa zakonom, pošto se često suočava sa optužbama za seksualno uznemiravanje i napastvovanje žena. Sklon je i fizičkim nasrtajima na ljude, a optužen je i za uzimanje nakita koji nije plaćao.

Nekada je bio jedan od najtalentovanijih boksera svoje generacije, pa ga je Flojd Mejveder uzeo pod svoje tutorstvo. Ostvario je skor 33-4, a poslednje mečeve koje je boksovao je izgubio od Menija Pakjaa i Majkija Garsije, a nerešen meč je imao sa Džesijem Vargasom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.