7 razloga zbog kojih je Srbija zaljubljena u Ivanu Španović! (FOTO) (VIDEO)

srećan rođendan

7 razloga zbog kojih je Srbija zaljubljena u Ivanu Španović! (FOTO) (VIDEO)

Srpska atletičarka svojim uspesima i izgledom uspela je da uđe u srce nacije i da postane jedna od najomiljenijih sportistkinja ikada u našoj zemlji
Objavljeno: 18:53h

Možda atletika nije baš najpopularniji sport u Srbiji, ali Ivana Španović sigurno jeste. Srpska atletičarka svojim uspesima i izgledom uspela je da uđe u srce nacije i da postane jedna od najomiljenijih sportistkinja ikada u našoj zemlji.

Fonetap
Kako na današnji dan, lepa Srpkinja puni 26. godina odlučili smo da joj posvetimo tekst i da objasnimo zašto je Srbija zaljubljena u Ivanu Španović. Ivana Španović ima potpuno nov način treninga skoka u dalj i potpuno je neverovatan! (VIDEO) Razloga je sigurno mnogo, ali probaćemo da izdvojimo samo one najvažnije. - Zato što je vicešampionka sveta i tri puta osvajačica bronze na planetarnom takmičenju.
Profimedia
Na Svetskom prvenstvu održanom u Portlandu ove godine, Ivana je skokom 7.07 uspela da zauzme drugo mesto iza Amerikanke Britni Ris. Koja je bolja, Ivana ili Ruskinja? Dve najatraktivnije atletičarke sveta u izazovu koji ostavlja bez daha! (VIDEO) - Zato što je na prvenstvima Evrope osvajala jedno srebro i jedno zlato.
Evropsko prvenstvo u Pragu 2015. godine, Ivana će večno pamtiti, pošto je tada skokom od 6.98 uspela da osvoji zlatno odličje. - Zato što voli da pomaže drugima.

Čineći lepe stvari za druge zaista se osećam ispunjeno. Da ljudski životi vrede mnogo postanemo svesni kada izgubimo voljenu ili dragu osobu. Baveći se humanitarnim radom stekla sam brojna poznanstva i iskustva koje mnogo vrede. Vreme provedeno sa decom koja boluju od teških bolesti podstiče me da budem bolja osoba, ali me i podseća da vodim više računa o svom zdravlju - izjavila je Ivana svojrevremeno
- Zato što izgleda neviđeno dobro. Iako se vrlo često o Ivani piše u kontekstu dobrog izgleda, ovakav vid pažnje joj ne prija uvek.
Nisam najsrećnija što se moj privatni život toliko provlači kroz medije. Volim intimu da sačuvam za sebe, a ono što javnost treba da predstavi su moji uspesi u sportu - rekla je Ivana.
Koja je bolja, Ivana ili Ruskinja? Dve najatraktivnije atletičarke sveta u izazovu koji ostavlja bez daha! (VIDEO) - Zato što ima ukusa i stila.
Svaki put kada se pojavi na nekom događaju, Ivana pleni svojim izgledom i uvek je to sa ukusom. Tu su haljine koje naglašavaju njen atkrativan izgled taman koliko treba, a elegancije nikada ne izostaje. - Zato što je veliki patriota.
Kada je 2015. godine osvojila zlato, prilikom intoniranja Bože pravde, Ivana je zaplakala, a verovatno i svaki Srbin koji je ovo gledao. - Zato što je ambasador Srbije.
Reuters
Gde god da se pojavi, Španovićeva na najbolji mogući način prezentuje našu zemlju. a slobodni ste da nam u komentaru napišete koji su vaši, ukoliko se niste pronašli u našima.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.