STOŠIĆ IZDRŽAO SVE UDARCE, ALI OD POBEDE JE BIO DALEKO: Budućnost srpskog borca u UFC-u je pod znakom pitanja!
Darko Stošić je doživeo poraz od Džamahale Hila, Foto: Printscreen/Youtube/MMA RISE

Šteta

STOŠIĆ IZDRŽAO SVE UDARCE, ALI OD POBEDE JE BIO DALEKO: Budućnost srpskog borca u UFC-u je pod znakom pitanja!

Posle pobede u debiju, ovo je treći uzastopni poraz Beograđanina

Objavljeno:

Darko Stošić je pretrpeo i treći uzastopni poraz u UFC karijeri i sada je njegova karijera u toj organizaciji, koja je najjača na svetu pod znakom pitanja.

U okršaju sa Džamahala Hilom, debitantom u UFC-ovom oktagonu, srpski borac je izgubio odlukom sudija.

Beograđanin izgleda nije uspeo da se izbori sa pritiskom i težinom koju je ova borba imala za njega s obzirom da mu je to bila poslednja borba po ugovoru koji ima potpisan i od njenog ishoda najverovatnije zavisi da li će potpisati novi ugovor sa Dejnom Vajtom.

Stošić nije imao odgovor na udarce u telo i glavu koje mu je zadavao Hil, iako je pokušavao da spusti borbu u parter koji bi mu bio prednost u ovom duelu. Jeste ga rušio, ali nse Hil uvek lako izvlačio iz tih pozicija.

Stošiću je u međuvremenu nastradao nos i bilo je jasno da ukoliko ne bude nokautirao protivnika, neće dobiti pobedu kod sudija.

To se nije dogodilo i sudije su odlučile 29:27 u korist debitanta koji je ugovor sa UFC-om izborio kroz učešće u "Contender series".

Sada nam ostaje da vidimo kakva će biti Stošićeva budućnost u UFC-u, gde ima skor 1-3, pošto je pobedio samo u debitantskom meču.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.