UZNEMIRUJUĆI SNIMCI: Ragbisti krvnički prebili na smrt tinejdžera! Izveli ga ispred kluba i tukli dok nije izdahnuo
Trenutak kada izvode na silu ubijenog mladića, Foto: Printscreen/Youtube/Telefe Noticias

Stravično ubistvo

UZNEMIRUJUĆI SNIMCI: Ragbisti krvnički prebili na smrt tinejdžera! Izveli ga ispred kluba i tukli dok nije izdahnuo

Oni su takoreći svog vršnjaka, pošto najstariji od njih ima 21 godinu, tukli dokle ga nisu ubili

Objavljeno:

Jezive vesti i još jeziviji snimak stižu iz Argentine gde je grupa ragbista pretukla na mrtvo jednog tinejdžera.

Mladić Fernando Baez Sosa (18) preminuo je od posledica povreda koje mu je nanela grupa momaka koji su ga krvnički pretukli ispred jednog noćnog kluba u gradiću Vilja Gesel, u blizini Buenos Ajresa.

Portal "Infobae" prenosi da je 11 osoba uhapšeno zbog sumnji da su učistvovali u surovom ubistvu, a svi uhapšeni su članovi ragbi kluba Arsenal Zarate.

U međuvremenu su se pojavili i jezivi snimci svirepog prebijanja na bezbednosnih kamera koji su zgrozili, ne samo Argentinu, već čitav svet, jer se na njima vidi kako grupa krupnih momaka do smrti surovo prebija tinejdžera.

UPOZORAVAMO: Snimci su izuzetno uznemirijući i gledate ih na sopstvenu odgovornost.

Tužitelji Valter Merkuri i Veronika Zamboni su najavili da će tražiti doživotne kazne zatvora za sve koji su učestvovali u ovom ubistvu.

Inače, detalji zločina koji se dogodio u subotu u ranim jutarnjim časovima su još uvek nerazjašnjeni, odnosno, šta je prethodilo ovakvom iživljavanju koje je dovelo do ubistva.

Neki od svedoka koji su se nalazili u klubu ispričali su da je došlo do tuče dve grupe momaka koji su svi bili pijani. Nakon toga su ragbisti zgrabili nesrećnog mladića i na silu ga izveli iz kluba da bi ga pretukli na smrt.

Uhapšeni su odlučili da se brane ćutanjem. Obdukcija je pokazala da je mladić preminuo usled unutrašnjeg krvarenja na mozgu posle snažnih udaraca u glavu koje je zadobio.

Sahranu Fernanda Sose, ispratila je cela Argentina. Na njoj su bili prisutni brojni predstavnici medija koji su kamerama zabeležili tugu očajnih članova porodice i prijatelja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.