PERUNIČIĆ SE OTVORIO PRED HRVATSKU: U jednom trenutku će doći neko drugi! Bio bih lud kada bih se odrekao Nenadića!
Nenad Peruničić, Foto: Starsport©

izjava

PERUNIČIĆ SE OTVORIO PRED HRVATSKU: U jednom trenutku će doći neko drugi! Bio bih lud kada bih se odrekao Nenadića!

Proteklih dana mnogo se pričalo i o tome što neki od najboljih srpskih rukometaša ne igraju za reprezentaciju

Objavljeno:

Srpski rukometaši ponovo su razočarali, ali niko od putnika na Evropsko prvenstvo u Grac ne želi da upire prstom u krivca.

Posle poraza od Crne Gore u subotu uveče (22:21) u drugom kolu A grupe Evropskog prvenstva naš tim eliminisan je sa prestižnog takmičenja

Proteklih dana mnogo se pričalo i o tome što neki od najboljih srpskih rukometaša ne igraju za reprezentaciju.

Srednji bek Petar Nenadić (33) proglašen je za igrača 2019. godine u Ligi šampiona, ali ga na spisku nije bilo. Peruničić nikoga nije imenovao, ali ističe da vrata nisu nikome zatvorena.

foto: EPA

- Nemam lični konflikt ni sa kim. Bio bih potpuno lud kada bih se odrekao vanserijskih igrača. Signale su dobijali, ali ja povratne informacije nisam - zaključio je Peruničić.

Tokom razgovora sa srpskim novinarima u Gracu selektor Nenad Peruničić je više puta između redova nagovestio da uskoro možda neće biti na klupi Srbije. Ipak, on se konkretno o svojoj budućnosti među „orlovima" nije izjasnio.

- Živim za napredak. Moguće da ono što dajem nije dovoljno u ovom trenutku. Sešćemo, videćemo. Imam snage iako sam prilično potrošen. U jednom trenutku će svakako doći neko drugi - nedorečen je ostao Peruničić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.