Šampioni Evrope podelili novogodišnje poklone najmlađim pacijentima u Tiršovoj!
Foto: Promo

BRAVO!

Šampioni Evrope podelili novogodišnje poklone najmlađim pacijentima u Tiršovoj!

Novu godinu svi zaslužuju da proslave

Objavljeno:

Reprezentativci Srbije, aktuelni prvaci Evrope, predvođeni kapitenom Nemanjom Petrićem, posetili su danas Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj u Beogradu i najmlađim paicjentima na odelenju dečje tramuatologije i ortopedije podelili novogodišnje poklone.

Zorana Gajića, predsednika OSS, Ivana Kneževića, generalnog sekretara OSS i odbojkaše Nemanju Petrića, Marka Podraščanina, Marka Ivovića, Nikolu Jovovića, Srećka Lisinca, Petra Krsmanovića, Nevena Majstorovića, Dražena Luburića i Nikolu Pekovića, dočekali su dr Zoran Radojičić, gradonačelnik Beograda i dugogodišnji direktor Dečje klinike u Tiršovoj, doc. dr Siniša Dučić, direktor Klinike, prof. dr Vojislav Parezanović, pomoćnik direktora za pedijatriju, Milica Pavićević, glavna sestra Klinike, Sofija Kurtović, glavna sestra odseka za edukaciju, Slavica Buljandrić, glavna sestra za hirurgiju, i Jovana Uhrin, saradnik za odnose sa javnošću.

1 / 5 Foto: Promo

Reprezentativci su deci poželeli brz oporavak i mnogo zdravlja u Novoj godini, a pored poklona delili su autograme i slikali se sa decom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.